✨️ Jak znaleźć idealne rajstopy z piętą?Ⓘ Mircy, lubię rajstopy.
Pytanie konkretne: Szukam rajstop - a właściwie tego, co w moich regionach określało się słowem "rajtuzy". Takie, jak dziecięce - grube, nieprzeźroczyste, z wyodrębnioną stopą (z zaznaczoną piętą) - tylko w dorosłym rozmiarze. Kolor czy wzorek w sumie nieistotny.
W sklepie nie zapytam, bo się wstydzę. W sieci nie wiem, czego szukać. Wszystko, na co trafiłem ma stopę w postaci bezkształtnego "worka". A ja chcę takie z piętą.
Nie wierzę, żeby to nie istniało. Czy taki wyrób ma jakąś swoją nazwę? Jakieś określenie fachowe? Co wpisać w wyszukiwarkę na Allegro, żeby znaleźć?
uprzejma-uczennica-80: Dwa miesiące to chyba już późna odpowiedź ,ale jeśli chcesz mieć piętę to szukaj pończoch nylonowych, będą drogie ale mają często piętę już wyrobioną.
Mircy, lubię rajstopy.
Pytanie konkretne:
Szukam rajstop - a właściwie tego, co w moich regionach określało się słowem "rajtuzy". Takie, jak dziecięce - grube, nieprzeźroczyste, z wyodrębnioną stopą (z zaznaczoną piętą) - tylko w dorosłym rozmiarze. Kolor czy wzorek w sumie nieistotny.
W sklepie nie zapytam, bo się wstydzę. W sieci nie wiem, czego szukać. Wszystko, na co trafiłem ma stopę w postaci bezkształtnego "worka". A ja chcę takie z piętą.
Nie wierzę, żeby to nie istniało. Czy taki wyrób ma jakąś swoją nazwę? Jakieś określenie fachowe? Co wpisać w wyszukiwarkę na Allegro, żeby znaleźć?
#femboy #rajstopy #crossdressing #teczowepaski
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: mkarweta
💚 Dzięki Twojej dotacji możemy utrzymać projekt i wprowadzać nowe funkcje! Wspomóż projekt
Te mają piętę!
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Zaakceptował: RamtamtamSi
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Zaakceptował: mkarweta