Wpis z mikrobloga

@ryoku88: Z drugiej strony kolego to ten byt ziemski tak umyka że w sumie pogoń za jakąś pozycją i piniędzmi i babami tak samo też jest śmieszny, bo czasu wtedy nie starcza na prawdziwe życie. No sam nie wiem i tak jest nie dobrze i tak, to jest taki świat niestabilności i ulotności. A prawdziwe życie to moim zdaniem poznać siebie i najlepiej by mieć jeszcze prawdziwego kolege.
  • Odpowiedz
@Wiezien_grywideo_Ziemia: no dokładnie a dla wielu ludzi sens istnienia to z-----------e by jak najwięcej nagromadzic rzeczy które po śmierci i tak zostawi. Ale tak nas zaprogramowali na konsumpcyjnych niewolników. Im szybciej zrozumiesz że to bez sensu tym lepiej
  • Odpowiedz
@Wiezien_grywideo_Ziemia: W rzeczy samej. Przekraczając 30 miałem silny kryzys egzystencjalny związany z nieosiągniętymi celami, które sobie wyznaczyłem i choć przez dekadę nadrobiłem większość zaległości to po drodze straciłem ten pazur. Mam wrażenie, że wszędzie już byłem, wszystko widziałem i nic ekscytującego już mnie nie czeka. Wstaję codziennie rano ok. 7 bez budzika, bez bólu czy smutku, ale też bez zapału. ( ͠° °)
  • Odpowiedz