Aktywne Wpisy

JurgenKlinsman +26
#rozdajo Wojna o Honor!
Z powodu upadku nowego Honora Magic 7 pro do obszczanego śniegu, komentarz z największą ilością plusów otrzyma go paczkomatem na paczkomat.
Zasady są proste, plusujesz ten wpis, komentujesz (jak nie wiesz co napisać to mnie zwyzywaj, zbluzgaj mi jak nigdy), a następnie czekamy do północy i przez MirkoRandom wybierzemy komentarz z największą ilością plusów.
Wysyłam dziś z dostawą w niedzielę.
Z powodu upadku nowego Honora Magic 7 pro do obszczanego śniegu, komentarz z największą ilością plusów otrzyma go paczkomatem na paczkomat.
Zasady są proste, plusujesz ten wpis, komentujesz (jak nie wiesz co napisać to mnie zwyzywaj, zbluzgaj mi jak nigdy), a następnie czekamy do północy i przez MirkoRandom wybierzemy komentarz z największą ilością plusów.
Wysyłam dziś z dostawą w niedzielę.
źródło: kutas-honoru
Pobierz
Infex +303
#wladcapierscieni Nic się ten film nie zestarzał
źródło: image
Pobierz

#przegryw
źródło: 1000011848
PobierzMycie zębów to zależy od kota, tak samo jak u ludzi, jeden dba i ciągle ma wizyty u dentysty, drugi przeciwnie.
Wykazywanie się swoją niewiedza podsypane szufladkowaniem ludzi, którzy podchodzą odpowiedzialnie do życia istoty o którą dbają jest conajmniej idiotyczne.
Starsi weci to w większości patologia z zerowym poziomem wiedzy jeśli chodzi o profilaktykę zwierząt xD to że nadal polecają karmę suchą jakąkolwiek to już wystarczające świadectwo. Nadają się głównie do leczenia nagłych wypadków.
Zresztą niewiele tych zębów mojej 17 latce zostało, więc bez różnicy ¯\(ツ)/¯
Wrzucanie screena jakiejs nadgorliwej kociary i wyśmiewanie tego nie jest w porządku bo szufladkujesz aż w ten sposób ludzi, a w gruncie rzeczy jej codzienne mycie