Aktywne Wpisy

Shyvana +13
Pytanie statystyczne.
Co uczestnicy myślą o prezencie w postaci klocków lego powiązanych z zainteresowaniem danej osoby, gdy niekoniecznie wspominała ona o tym, że lubi klocki. Np zestaw Lego z Władcy pierscieni dla fana władcy pierścieni. Albo zestaw Lego kwiatki dla fanki roślinek.
To spoko personalizacja czy nie? Często dostajemy takie pytanie na pw, czy taki prezent byłby ok.
Wołam najaktywniejszych na tagu
Co uczestnicy myślą o prezencie w postaci klocków lego powiązanych z zainteresowaniem danej osoby, gdy niekoniecznie wspominała ona o tym, że lubi klocki. Np zestaw Lego z Władcy pierscieni dla fana władcy pierścieni. Albo zestaw Lego kwiatki dla fanki roślinek.
To spoko personalizacja czy nie? Często dostajemy takie pytanie na pw, czy taki prezent byłby ok.
Wołam najaktywniejszych na tagu
sloniasek +259

Btw. w paczce była też opakowanie z wazeliną, ciekawe po co ( ͡° ͜ʖ ͡°)
A teraz idę grać w BFa 6, ale nie za długo bo oczywiście jutro do pracy bez perspektyw na samicę czy divę
#przegryw #divyzwykopem #chwalesie
źródło: Zrzut ekranu 2025-10-13 202340
Pobierzźródło: IMG_7033
Pobierz@Pralko-suszarka: no zaraz, to przecież tobie nie stawał, wybrzydzałeś albo startowałeś do czternastolatek.
@Adwokat_Diabla: tu nie chodzi o urządzenie, tylko o sam fakt, że kupuje coś co po części ma uśmierzyć ból i jest to żenujące. W ogóle zobaczy co inni pisza, utożsamiając posiadanie droższego urządzenia z byciem oskim....
@brygadzistausmiechnietejpolski: właściwie to nie byłem w typie cichodajek a div to nigdzie jakościowych
@Kj5s6f2dk7s54o No nie stawał ale z czasem pewnie by zaczął jakbym się przyzwyczaił do bab. A tak nie mam jak tego ćwiczyć ¯\(ツ)/¯
@De_Fault: tydzień minął i dalej się nie znudził ( ͡° ͜ʖ ͡°)