Wpis z mikrobloga

Kupiłem taką wiatrówkę do biegania i jest spoko, bo mega lekka, chroni przed wiatrem i deszczem, a przy tym przy ruchu się w niej nie pocę jak w normalnych, ale ma jedną wadę - brak kaptura.

Na dłuższe wyjście kiedy zacznie padać się nie nadaje, a potrzebuje takiej do marszu całonocnego. Znalazłem już inna z kapturem, ale pytanie do doświadczonych biegaczy, taka też się przyda, czy ją odesłać? Miałem jakieś dodatkowe rabaty i wyszła mnie 150zl nowa

Ogólnie wcześniej odpuszczałem bieganie jesienią i zimą, a teraz coś mnie wzięło i trzeba było uzupełnić garderobę :P

#bieganie #turystyka
PanLodowegoOgrodu - Kupiłem taką wiatrówkę do biegania i jest spoko, bo mega lekka, c...

źródło: image_picker_88C9F2BB-1554-47B3-8D47-36C5DD8F1138-8776-0000156F5F8EB7C8

Pobierz

Co robić jak żyć

• zostawić 45.5% (5)
  • odesłać 54.5% (6)

Oddanych głosów: 11

• 8
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@PanLodowegoOgrodu: zostawić. Na pewno się przyda częściej niż ta kapturowa. No codziennych treningach lać będzie pewnie rzadko.

150 PLN teraz to mała kasa. A posłuży latami.
  • Odpowiedz
@PanLodowegoOgrodu: z ciekawości, co jeszcze na takie jesienne biegi pod taką kurtkę? Też myślę zacząć biegać ale póki co to się zastanawiam jak to ogarnąć żeby się nie rozchorować po pierwszym biegu xd
  • Odpowiedz
@Srodaoo: od koszulki, przez koszulkę z długim rękawem po dwie warstwy - zależy od temperatury, wilgotności powietrza, treningu i biegacza. Ja często miałem tak, że za oknem zimno to zakładam kurtkę i długi rękaw a kończyłem z kurtką robiącą za pas i podwiniętymi rękawami. Chyba najlepiej ubrać się na cebulę i być gotowym do zdejmowania kolejnych warstw w miarę potrzeb - ale wex też czapkę
  • Odpowiedz