Aktywne Wpisy

StaryWedrowiec +141
DoktorMorela +3
Spotkałem sie na grilla ze znajomymi i chyba na wykopie siedzą życiowe porażki i niedojdy.
Myślałem że jako lekarz mam fajne zarobki i mało kto tyle zarabia tymczasem:
Programiści mają 2/3 roboty w których jak to określają robią nie wiecej niz godzinę/dwie pracy dziennie.
Chlop co robi w plejadzie i pisze artykuły z prompta zarabia 17k netto bo ma 50% kosztow uzyskania przychodu. Typek co projektuje jakies instalacje to samo. 50% kosztow uzyskania przychodu. Ktoś
Myślałem że jako lekarz mam fajne zarobki i mało kto tyle zarabia tymczasem:
Programiści mają 2/3 roboty w których jak to określają robią nie wiecej niz godzinę/dwie pracy dziennie.
Chlop co robi w plejadzie i pisze artykuły z prompta zarabia 17k netto bo ma 50% kosztow uzyskania przychodu. Typek co projektuje jakies instalacje to samo. 50% kosztow uzyskania przychodu. Ktoś

źródło: CHŁOPCZE2
Pobierz@TheNightManager: że ci się chce tak cwaniakować, a dobrze wiesz, że palcem nie kiwniesz XD
Iks De
1) Uczelnia - tak się składa, że znam kogoś kto miał postępowanie dyscyplinarne i to nie za awanturę na streamie, tylko za bójkę i znieważanie policji. I wyobraź sobie, że kontekst był w tej sprawie bardzo istotny. Był nawet a la prokurator, który normalnie zbierał dowody i bardzo interesował go kontekst naświetlony przez tego studenta. Także jeżeli będzie taka konieczność,
źródło: kontekst
Pobierz@PureVenom: Nie wiem czy taki. "C" cośtam.