Aktywne Wpisy
labelle +5
Dziś pochowałam babcię, która mieszkała ze mną i moimi rodzicami. Miała 91 lat. Piękny wiek, ale nie mogę się z tym pogodzić.
Bardzo to wszystko przeżywam. Co prawda dziś po pogrzebie i po pożegnaniu byłam spokojniejsza, tak teraz wieczorem znów wszystko wróciło..
Wieczorem pojechałam z rodzicami do siostry taty. Niby zawieźć część jedzenia, które zostało po stypie, ale chyba też liczyliśmy że jakoś wspólnie omówimy to wszystko co się wydarzyło. Po przyjeździe okazało
Bardzo to wszystko przeżywam. Co prawda dziś po pogrzebie i po pożegnaniu byłam spokojniejsza, tak teraz wieczorem znów wszystko wróciło..
Wieczorem pojechałam z rodzicami do siostry taty. Niby zawieźć część jedzenia, które zostało po stypie, ale chyba też liczyliśmy że jakoś wspólnie omówimy to wszystko co się wydarzyło. Po przyjeździe okazało

Chwilami, nachodzą mnie myśli, które tak mnie dołują, sytuacje w których się znalazłem, z mojej albo i nie winy, w których nie widzę dla siebie wyjścia, nie wiem co mam zrobić, rozważam różne kombinacje w głowię, ale bez względu na moje staranie nie jestem w stanie odnaleźć wyjścia z tego labiryntu.
Czuję się niesamowicie przygnębiony, upodlony, no a uczucie jakie mi wtedy towarzyszy, to tak jakby leżał na mnie ciężki głaz który
Czuję się niesamowicie przygnębiony, upodlony, no a uczucie jakie mi wtedy towarzyszy, to tak jakby leżał na mnie ciężki głaz który

Czy to już game over i za 2 lata mamy Konfedepis?
Czy jedyną możliwością na zmniejszenie ich poparcia są ich 4-letnie rządy? Holecka w TVPiS i Stanowski z nowym kanałem Ziobro. To chyba będą nawet 8-letnie rządy.
Chyba Game Over.
#polityka #bekazprawakow #wybory #bekazpisu #bekazkonfederacji #bekazpodludzi
źródło: IMG_0712
Pobierz@FikuMiku6: no ja bym się nie łudził to jest wręcz pewne. Bo ta koalicja to chyba na głowy upadła by nie wykorzystać danego im czasu, tylko dalej nie robią nic czego chcieliby ludzie, a jedyne co się przebija do mediów to kretyńskie zmiany zresztą często zapoczątkowane przez pis, jak np. debilne butelki z kaucją. Pis chwilowo nie rządzi a jedyne
@alylayl23 Co jest złego w rządach Tuska?