Wpis z mikrobloga

Jeżeli ktoś mógłby zaplusować mój ostatni wpis (który niestety w ogóle się nie przebił), będę bardzo wdzięczny, a sprawa jest bardzo ważna bo chodzi o zdrowie i życie. #zebroplusy #zdrowie #nowotwory W ramach podziękowania za pomoc w zbiórce, mogę zorganizować małe #rozdajo i wylosować dla pięciu osób prezent w ulubionej formie. Podobnie jak inni, wsparłem już zbiórkę, jak tylko mogłem ale do celu wciąż brakuje sporo. Dlatego tak ważny jest #wykopefekt

"Mirki i Mirabelki, od chyba 20 lat kiedy tutaj zaglądam, nigdy nie zwracałem się z żadną prośbą o wsparcie. Dzisiaj jednak chciałem Was prosić o pomoc w imieniu mojego przyjaciela, którego 12 letni syn, Szymonek, ma glejaka i jedynym ratunkiem w tej chwili jest operacja za granicą. Chłopiec do tej pory przeszedł już dwie operacje częściowego usunięcia guza ale nasi neurochirurdzy byli w stanie wyciąć jedynie jego część. Ostatnio pojawiła się szansa na zabieg usunięcia znacznie większej części guza dający nadzieję na powrót do zdrowia. Niestety operacja jest bardzo droga, dlatego pojawiła się zbiórka z prośbą o pomoc finansową: https://www.siepomaga.pl/nowak-szymon. Proszę o plusy, udostępnienie i wsparcie zbiórki, ponieważ jest to ostatnia nadzieja dla Szymonka i jego rodziny. Wierzę w społeczność wypoku i to, że i tym razem uda się pchnąć zbiórkę do celu, którym będzie uratowanie zdrowia i życia."
zolgar - Jeżeli ktoś mógłby zaplusować mój ostatni wpis (który niestety w ogóle się n...

źródło: Szymonek

Pobierz
  • 9
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 0
@pimpirimpi: ta operacja pozwoli usunąć znacznie większą część guza niż operacje do tej pory. Dodatkowo po operacji będzie włączone leczenie mające na celu zniszczenie pozostałych tkanek nowotwora. Takie połączone działanie daje szansę na wyleczenie bo im mniejszy guz tym łatwiej go zniszczyć.
  • Odpowiedz
  • 0
@zolgar: moze nie wrzucaj o 5:30 w sobote?

@ROCCO1: Jak wrzuciłem w piątek o 10 to znalezisko dostało zero plusów... także teraz jest o wiele lepiej, za co bardzo wszystkim dziękuję.
  • Odpowiedz