Aktywne Wpisy

nO-C34 +107
Jeszcze z 20-30 lat i będę miał niezależniść finansową dzięki giełdzie
#gielda
#gielda
źródło: 1000006600
Pobierz
pieknylowca +69
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
Skopiuj link
Skopiuj link
źródło: 1000006600
PobierzRegulamin
Reklama
Kontakt
O nas
FAQ
Osiągnięcia
Ranking
"Mirki i Mirabelki, od chyba 20 lat kiedy tutaj zaglądam, nigdy nie zwracałem się z żadną prośbą o wsparcie. Dzisiaj jednak chciałem Was prosić o pomoc w imieniu mojego przyjaciela, którego 12 letni syn, Szymonek, ma glejaka i jedynym ratunkiem w tej chwili jest operacja za granicą. Chłopiec do tej pory przeszedł już dwie operacje częściowego usunięcia guza ale nasi neurochirurdzy byli w stanie wyciąć jedynie jego część. Ostatnio pojawiła się szansa na zabieg usunięcia znacznie większej części guza dający nadzieję na powrót do zdrowia. Niestety operacja jest bardzo droga, dlatego pojawiła się zbiórka z prośbą o pomoc finansową: https://www.siepomaga.pl/nowak-szymon. Proszę o plusy, udostępnienie i wsparcie zbiórki, ponieważ jest to ostatnia nadzieja dla Szymonka i jego rodziny. Wierzę w społeczność wypoku i to, że i tym razem uda się pchnąć zbiórkę do celu, którym będzie uratowanie zdrowia i życia."
źródło: Szymonek
Pobierz@ROCCO1: Jak wrzuciłem w piątek o 10 to znalezisko dostało zero plusów... także teraz jest o wiele lepiej, za co bardzo wszystkim dziękuję.
@czysto_losowy_nick: Nie jest to scam, jest to prawdziwa sytuacja, którą niestety został dotknięty syn mojego przyjaciela.