Aktywne Wpisy

plyty_chodnikowe +127
Przyznaj się, bez wstydu o-------ś takiego polskiego burgera a'la budka fast food na dworcu w Kielcach czy innych Gliwicach, co? Miękka bułka z sezamem, przypieczony kotlet z psa, prażona cebulka, musztarda sarepska, kwaśne plastry ogórka, okazyjna sałata, keczupu tortex n------e tyle że wycieka wszystko bokiem...
#jedzzwykopem #gotujzwykopem #lata90
#jedzzwykopem #gotujzwykopem #lata90
źródło: IMG_0726-825x465@2x
Pobierz
cytmirka +25
Cóż mogę rzec, to chyba dobry moment na reklamę #kartkicytmirki na moim ulubionym tagu #wykopaka ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Jeśli chcecie Waszej parze sprawić piękna kartkę świąteczną (polecam personalizowaną), to serdecznie zapraszam!
W zeszłym roku kilku z Was otrzymało moją kartkę w prezencie. Proszę pamiętać jednak, że taka kartka raczej w wartość prezentu się nie wlicza, przynajmniej nie
Jeśli chcecie Waszej parze sprawić piękna kartkę świąteczną (polecam personalizowaną), to serdecznie zapraszam!
W zeszłym roku kilku z Was otrzymało moją kartkę w prezencie. Proszę pamiętać jednak, że taka kartka raczej w wartość prezentu się nie wlicza, przynajmniej nie
źródło: 4C4D6E58-6808-4EE4-8C20-0D89A7F99CF7
Pobierz

"Mirki i Mirabelki, od chyba 20 lat kiedy tutaj zaglądam, nigdy nie zwracałem się z żadną prośbą o wsparcie. Dzisiaj jednak chciałem Was prosić o pomoc w imieniu mojego przyjaciela, którego 12 letni syn, Szymonek, ma glejaka i jedynym ratunkiem w tej chwili jest operacja za granicą. Chłopiec do tej pory przeszedł już dwie operacje częściowego usunięcia guza ale nasi neurochirurdzy byli w stanie wyciąć jedynie jego część. Ostatnio pojawiła się szansa na zabieg usunięcia znacznie większej części guza dający nadzieję na powrót do zdrowia. Niestety operacja jest bardzo droga, dlatego pojawiła się zbiórka z prośbą o pomoc finansową: https://www.siepomaga.pl/nowak-szymon. Proszę o plusy, udostępnienie i wsparcie zbiórki, ponieważ jest to ostatnia nadzieja dla Szymonka i jego rodziny. Wierzę w społeczność wypoku i to, że i tym razem uda się pchnąć zbiórkę do celu, którym będzie uratowanie zdrowia i życia."
źródło: Szymonek
Pobierz@ROCCO1: Jak wrzuciłem w piątek o 10 to znalezisko dostało zero plusów... także teraz jest o wiele lepiej, za co bardzo wszystkim dziękuję.
@czysto_losowy_nick: Nie jest to scam, jest to prawdziwa sytuacja, którą niestety został dotknięty syn mojego przyjaciela.