Aktywne Wpisy

MonazoPL +154
Bonżur przyjaciele!
Ruszamy z kolejnym #rozdajo – wygraj kartę podarunkową do Allegro o wartości 100 zł!
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜
Ruszamy z kolejnym #rozdajo – wygraj kartę podarunkową do Allegro o wartości 100 zł!
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜
źródło: santander 1060
Pobierz
źródło: comment_GaLbyUZfBINJgAZkMkPrL4qct4kzIaJ3
PobierzJak nazywacie tę część chleba?
- Chlubka 18.9% (17)
- Brzuszka 17.8% (16)
- Skrajka 41.1% (37)
- Ogonek 22.2% (20)

#depresja
Nie daję już rady...
40 lat na karku, żona jest, dzieci są...
Z kobietą, związek przez zasiedzenie - co chwilę słyszę czego nie zrobiłem, co zrobiłem źle. Dobrych chwil nie ma, intymność między nami nie istnieje. Nie mam siły (a raczej ochoty) wracać z pracy do domu, nie mam siły rano wstać.
Starsza córa, co chwilę odwala takie numery, że ręce opadają.
Młodszy syn - trzymam się tylko dla niego, jest dla mnie całym światem - na szczęście ze wzajemnością. Trzymam się kurczowo tej miłości, bo tylko ona mnie trzyma przy życiu.
Nie daję już rady... Przepraszam, że tutaj, ale nie ma nikogo w moim życiu komu mógłbym to powiedzieć...
Odrobinkę mi lżej. Oby na chwilę wystarczyło...
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: mkarweta
📒 Notatka moderatora: To będzie najbardziej normicki komentarz na świecie, ale: terapia.
👉 Z Twoją pomocą możemy działać dalej! Wspomóż projekt
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: mkarweta
Ciekawe jakie kreatywne rozwiazania moga ci podac ludzie, skoro nie umiesz/mozesz sie dogadac ze swoja druga polowa? Nie znamy sytuacji z drugiej strony, a ponoc na terapie cie nie stac. No to sproboj sie pomodlic/pomedytowac (to jest za darmo), to moze przyjda ci pomysly na ogarniecie twojego zycia. Jezeli nie chcesz tej sytuacji przegadac z malzonka.
@mirko_anonim: za każdym razem jak zaczyna slomleć to podchodzisz, ściągasz jej spodnie, i majtki i zaczynasz r----ć,
W końcu sama się skapnie co jest co i przestanie kłapać jęzorem, Aaa ile emocji jej zapewnisz, intymność też się pojawi
@Wszystko_albo_nic - nie liczyłem na rady, potrzebowałem to wyrzucić z siebie... Próby rozmowy o moich uczuciach zawsze zamieniają się w tyradę wyrzutów w moją stronę. Medytacja - w chwili lepszego samopoczucia muszę spróbować, w gorszych momentach boję się o wnioski, które mogłyby się nasunąć...
@Penancea - ciężko coś odłożyć, ale staram się... Terapia - w
@mirko_anonim: jak nie chcesz być prymitywem, półjaskiniowcem to twój wybór, ale to działa, wiem sam z własnego doświadczenia