Wpis z mikrobloga

✨️ Jak radzić sobie z depresją w trudnych czasach?
#depresja

Nie daję już rady...
40 lat na karku, żona jest, dzieci są...
Z kobietą, związek przez zasiedzenie - co chwilę słyszę czego nie zrobiłem, co zrobiłem źle. Dobrych chwil nie ma, intymność między nami nie istnieje. Nie mam siły (a raczej ochoty) wracać z pracy do domu, nie mam siły rano wstać.
Starsza córa, co chwilę odwala takie numery, że ręce opadają.
Młodszy syn - trzymam się tylko dla niego, jest dla mnie całym światem - na szczęście ze wzajemnością. Trzymam się kurczowo tej miłości, bo tylko ona mnie trzyma przy życiu.
Nie daję już rady... Przepraszam, że tutaj, ale nie ma nikogo w moim życiu komu mógłbym to powiedzieć...

Odrobinkę mi lżej. Oby na chwilę wystarczyło...

〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: mkarweta

📒 Notatka moderatora: To będzie najbardziej normicki komentarz na świecie, ale: terapia.

👉 Z Twoją pomocą możemy działać dalej! Wspomóż projekt

• 14
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@mirko_anonim: no to klasycznie: przyszedles sie pozalic i to zrobiles.
Ciekawe jakie kreatywne rozwiazania moga ci podac ludzie, skoro nie umiesz/mozesz sie dogadac ze swoja druga polowa? Nie znamy sytuacji z drugiej strony, a ponoc na terapie cie nie stac. No to sproboj sie pomodlic/pomedytowac (to jest za darmo), to moze przyjda ci pomysly na ogarniecie twojego zycia. Jezeli nie chcesz tej sytuacji przegadac z malzonka.
  • Odpowiedz
Nie Ty pierwszy. Jak kobieta robi Ci jazdy to moja mała rada - ODKŁADAJ SOBIE KASE DO SKARPETY! o której wiesz tylko Ty, nigdy nie wiesz kiedy może Ci się przydać. Może porozmawiaj ze starą i udajcie się na terapię ?
  • Odpowiedz
kobietą, związek przez zasiedzenie - co chwilę słyszę czego nie zrobiłem, co zrobiłem źle. Dobrych chwil nie ma, intymność między nami nie istnieje

@mirko_anonim: za każdym razem jak zaczyna slomleć to podchodzisz, ściągasz jej spodnie, i majtki i zaczynasz r----ć,
W końcu sama się skapnie co jest co i przestanie kłapać jęzorem, Aaa ile emocji jej zapewnisz, intymność też się pojawi
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: dla samego syna warto, nie ma co. Oczywiście polecam sieknąć jakiegoś psychotrop, a związek przez zasiedzenie - c--j w to na dropsach nie będziesz się tak denerwował.
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 0
✨️ Autor wpisu (OP): Dziękuję wszystkim za zainteresowanie, dziś samopoczucie odrobinę lepsze, więc pozwalam sobie odpisać.

@Wszystko_albo_nic - nie liczyłem na rady, potrzebowałem to wyrzucić z siebie... Próby rozmowy o moich uczuciach zawsze zamieniają się w tyradę wyrzutów w moją stronę. Medytacja - w chwili lepszego samopoczucia muszę spróbować, w gorszych momentach boję się o wnioski, które mogłyby się nasunąć...

@Penancea - ciężko coś odłożyć, ale staram się... Terapia - w
  • Odpowiedz