Wpis z mikrobloga

#polityka #ekonomia #gospodarka #prawica #lewica
Memcen "dlug rośnie jak jest kryzys, jak państwa mają recesję, JAK PANSTWO UPADAAA!!! POLSKA ZBANKRUTUJEEE!!!!!!!"
Tymczasem Chiny zadłużenie 96,3%
Singapur zadłużenie 174,9% xD
Widać silny kryzys u Chin I Singapuru i strasznie im się gospodarka kurczy. Trzeba im wysłać doktura memcena to im wytłumaczyć że zbankrutują...w walucie ktora sami emitują XDD i przejdą na gospodarczy kuco-korwinizm
fidelio-fidelio - #polityka #ekonomia #gospodarka #prawica #lewica 
Memcen "dlug rośn...

źródło: 1000099326

Pobierz
fidelio-fidelio - #polityka #ekonomia #gospodarka #prawica #lewica 
Memcen "dlug rośn...
  • 5
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@krytyk__wartosciujacy: tak i powołał się na pracę naukowa która 2 lub 3 lata przed jego doktoratem została przez środowisko naukowe strasznie zjechana bo żeby teza wychodzila na prawdziwa zostalo pominietych wiele czynnikow a nawet krajow ktore nie pasowaly do tezy i cala praca by nic nie udowodniła.
Pan doktur także w tej pracy porównywal Polskę do Grecji mimo, że my mamy własną walute która emitujemy a Grecja miała euro więc
fidelio-fidelio - @krytyk__wartosciujacy: tak i powołał się na pracę naukowa która 2 ...

źródło: 1000099333

Pobierz
  • Odpowiedz
@krytyk__wartosciujacy: tak a co??? Pamiętaj że jego głównym argument gdy argumentow nie ma to "mam doktorat więc wiem lepiej" to tak jakby doktor nauk geograficznych zaczął gadać o płaskiej ziemi a na każdy argument że gada głupoty mówił "mam doktorat więc wiem lepiej" szach mat Lewaku :)
  • Odpowiedz
@krytyk__wartosciujacy: ale to nic. Pan doktur memecen oburza się, że mamy 2 najwyższe koszty obslugi dlugu w UE wegledem PKB (nawet nie sprawdzalem bo pewnie tez by wyszlo ze klamie)....tyle że Pan memcen sam jest tego zwolennikiem XD
On jest tak antysystemowy, tak anty wszystko...ze juz nawet jest anty sobie.
Dopiero co mówił Nawrockiemu że nie powinniśmy zmniejszać stop %...a teraz placze na koszty obslugi dlugu względem PKB które krwa
fidelio-fidelio - @krytyk__wartosciujacy: ale to nic. Pan doktur memecen oburza się, ...

źródło: 1000099191

Pobierz
fidelio-fidelio - @krytyk__wartosciujacy: ale to nic. Pan doktur memecen oburza się, ...
  • Odpowiedz