@badreligion66: Szłapka ma rację. Ogólnie to jest wręcz niesamowite, ruskie (i pewnie nie tylko ruskie) podmioty odpowiedzialne za dezinformacje próbują nastawiać polskie społeczeństwo oraz Polaków przeciwko Niemcom ponieważ zwyczajnie mają w tym interes i ruscy po prostu mają niesamowity ból dupska o dobre relacje Polaków z Niemcami. I ci wszyscy idioci dają się w to wkręcać szczując na wszystko co Niemieckie a jednocześnie u każdego z nich na podwórku stoi
@kwiat_pustyni626: Jaki demagog i jakie statystyki, o czym ty piszesz człowieku. Zjedź na ziemię, jakby o istnieniu tego człowieka dowiedziałem się z tego wpisu.
@badreligion66: ja dalej nie rozumiem jak głąby stawiają znak równości pomiędzy pis i po. Żadna partia nie jest jakimś moim spełnieniem marzeń, ale no już tak tępą propagandę łykać jak wyborcy pisu, to przecież ich to powinno obrażać.
@To_ja_moze_pozamiatam: Jak mnie to niemiłosiernie wkurza, bo jest za co jechać Tuska i całe KO. Jest jakie błędy, dziwne decyzje, wały czy niespełnione obietnice wytykać. No ale poziom intelektualny PiSu pozwala jechać tylko na największym absurdzie, jak to że Tusk podmienia w samolotach masło na niemieckie. Tusk to klasyczny wróg z bloku wschodniego. Jednocześnie jest tak silny, że potrafi kontrolować własnoręcznie wszystko co dzieje się w państwie (a robił to
Tusk to klasyczny wróg z bloku wschodniego. Jednocześnie jest tak silny, że potrafi kontrolować własnoręcznie wszystko co dzieje się w państwie (a robił to nawet gdy nie miał władzy i siedziął w Brukseli według ich narracji) ale jednocześnie to słaby, ułomny człowiek.
@Worm91: bardziej wg ur-faszyzmu (lista Umberto Eco)
@RicoElectrico: ZSRR miało wiele cech systemu faszystowskiego. Jedyne co sprawiło, że nie nazywa się ich faszystami to to, że Ci którzy faszystami nazywali sami siebie (tak włochy jak i niemcy) wypowiedzieli ZSRR wojnę, więc ZSRR mogło, całkowicie zgodnie z prawdą powiedzieć, że walczyło z faszyzmem i nazizmem.
@Worm91: tutaj wchodzi po prostu temat nazewnictwa. ZSRR przede wszystkim było dyktaturą, tak jak Włochy grubasa i Niemcy malarza. To ich najbardziej łączyło czyli dyktatura, silne rządy, kontrola. Nie jest to domena faszyzmu bo również można podać przykłady pastuchów z bliskiego wschodu gdzie ciężko jednoznacznie określić ich na tej naszej osi prawo-lewo. Dodatkowo dla ZSRR cała rewolucja to była przykrywka dla naiwnych, jakby wtedy się dało obalić carat mówiąc, że
@kwiat_pustyni626 czyli jak Szłabka powie, że mamy dzisiaj 10 października a twój idol, że 6 kwietnia to spojrzysz w demagoga i stwierdzisz, że Szłabka kłamie. A podobno myślenie nie boli.
źródło: temp_file7938094472625336655
PobierzCzyli to ruskie nastawiły Szlapke i dlatego tak dezinformuje ciągle?
Demagog ma statystki z jego wypowiedziami.
Rozumiem, że Twoim zdaniem to Putin za nim stoi? Bo właśnie wprost to napisałeś xd
@kwiat_pustyni626: Jaki demagog i jakie statystyki, o czym ty piszesz człowieku. Zjedź na ziemię, jakby o istnieniu tego człowieka dowiedziałem się z tego wpisu.
Ahahahahahha
Nic nie wiesz, takiś ty biedny...
Kiepsko to świadczy o Tobie - aktywnie się tutaj udzielasz i nic nie
źródło: temp_file7866485122574844995
Pobierz@kwiat_pustyni626: Co niby kiepsko świadczy o mnie? Że nie kojarzę każdego szeregowego polityka, no jakby XD
XDDDD
Tusk to klasyczny wróg z bloku wschodniego. Jednocześnie jest tak silny, że potrafi kontrolować własnoręcznie wszystko co dzieje się w państwie (a robił to
@Worm91: bardziej wg ur-faszyzmu (lista Umberto Eco)
Dodatkowo dla ZSRR cała rewolucja to była przykrywka dla naiwnych, jakby wtedy się dało obalić carat mówiąc, że
A podobno myślenie nie boli.
To nie jest mój idol, tylko najwidoczniej opa - skoro go cytuje a inni piszą, że ekspert od dezinformowania mówi że jemu chyba Putin płaci xd