@kamil-tumuletz ten komentarz byl do firm, a nie odbiórcow.(przynajmniej jeszcze) Brzoska to taki polski Elon, zanim otworzy konkurencję dla Allegro zatoczy medialnie cykl mikroblogera (⌐͡■͜ʖ͡■)
@kastrator2: jaki to jest Janusz xD. Czyli już nie tylko próba przeniesienia najgorszych hamerykańskich wzorców w postaci napiwków, to teraz jeszcze sobie łysy wymarzył kolejkowanie paczek nie wedle wykupionej usługi co jest normalne, ale wedle tego kto tę usługę wykupił, w domyśle grożenie palcem Allegro. Mam nadzieję, ze to wprowadzi, bo się król Januszy wtedy by zdziwił, że ludzie, przyzwyczajeni do szybkości dostaw, winę będą widzieć nie po stronie sprzedawcy,
@Issac: wystarczy, że Allegro puści SMS / powiadomienie (a nie tylko zmiana statusu), tak jak puszcza, gdy przesyłka czeka na odbiór, gdy Inpost przesyłkę odbierze. Oczywiście, że część osób na to nie zwróci uwagi, ale u większości tą jedną prostą i dość tanią metodą sprawią, że ludzie będą mieli świadomoś od kiedy to Inpost za paczkę odpowiada.
@FrasierCrane nadal nie połącza tego z inpostem. Allegro musiałoby jak krowie na rowie napisać, ze nie sa juz priorytetyzowani przez inpost, a tego nie zrobią.¯_(ツ)_/¯
@FrasierCrane: w każdej umowie na usługi logistyczne są wpisane wskaźniki, między innymi terminowość dostaw - nigdy to nie jest 100%. Nie da się dowieźć wszystkich paczek na czas, za dużo zmiennych, w tym losowych takich jak warunki pogodowe, czy wypadki. Co więcej, sam wskaźnik może się różnić między klientami, np firma A ma 90%, firma B ma 95% i może to być powiązane również z wolumenem od klienta. Inaczej -
#wykopaka Czy wypada parze która chce jeść zdrowo i zrzucić kilka kg zrobić trolllowo pieroga z filcu? ( ͡º͜ʖ͡º) Kuwa, obiecałam że będzie moje rękodzieło w paczce i będzie (╯°□°)╯︵┻━┻
#allegro #inpost #polska
źródło: IMG_7243
Pobierzłysy frajer
Brzoska to taki polski Elon, zanim otworzy konkurencję dla Allegro zatoczy medialnie cykl mikroblogera (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)
Mam nadzieję, ze to wprowadzi, bo się król Januszy wtedy by zdziwił, że ludzie, przyzwyczajeni do szybkości dostaw, winę będą widzieć nie po stronie sprzedawcy,
Komentarz usunięty przez autora
Allegro musiałoby jak krowie na rowie napisać, ze nie sa juz priorytetyzowani przez inpost, a tego nie zrobią.¯_(ツ)_/¯
@FrasierCrane: Jak paczka nie przyjdzie na wigilię, to odpalą śledzenie paczki wkur**eni i zwrócą uwagę, że Inpost odwala jakąś manniane.