Wpis z mikrobloga

To jak to jest z tą prowizją za przewalutowanie? Przerzucałem wczoraj przez eWallet 10 000 PLN. Dostałem za to 2726,12 USD. Wygląda jakby kurs był co najmniej bardzo dobry, a nawet lepszy niż ten z Google XD Nie ma również informacji o opłacie, aczkolwiek w samym formularzu przewalutowania była wskazana opłata 0,05%.

Macie jakieś doświadczenia?

#gielda #xtb #inwestowanie #oszczedzanie #kantor
kroplabezkitu_benc - To jak to jest z tą prowizją za przewalutowanie? Przerzucałem wc...

źródło: image

Pobierz
  • 10
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

Wygląda jakby kurs był co najmniej bardzo dobry, a nawet lepszy niż ten z Google

@kropla_bez_kitu_benc: Przecież nawet z Twojego screena wynika, że był gorszy niż ten z Google.

eWallet - 3,6684
Google
  • Odpowiedz
@kropla_bez_kitu_benc: z jednej strony: uaaa, super, trzeba będzie zacząć inwestować w xtb.
Z drugiej:
Ciekawe jak będzie w przyszłości kiedy wszyscy będą chcieli jakoś te akcje z pieniężać na starość.

Bo teraz wszyscy chcą inwestować i w Ameryce strasznie popularnej się to stało, a jakoś nie wierzę żeby bogaci podzielili się swoimi sekretem na zdobycie majątku. Raczej to wygląda tak, że ludzie inwestują w sensie jak a po paru latach następuje wielki
  • Odpowiedz
@Dorgarag: o tym nie wolno mówić.
Sporo osób mówi że do wszystkiego samemu doszło.
Naprawdę. Mam takie osoby wśród znajomych – rodzice im nie pomogli, osiągnęli sukces bez studiów.
Pracują w firmie rodzica.
Albo przejęli stanowisko typu laborant w powiatowym po swojej mamie.
  • Odpowiedz