Wpis z mikrobloga

#hotelparadise
Oliwia to taka Jadźka w wersji master. Koleżanka każdego, tu doradzi, to coś pomiesza. Tylko różnica jest taka, że mówi wprost czasami, jak coś myśli. Czasami, bo też mówi swoją wersję prawdy. Natalii wyparła się, że Andrzejem nie jest zainteresowana. A to kłamstewko () Dołożycie do tego jej ton i barwę głosu… Mistrz manipulacji i strategii. Szanuję ją za to mimo wszystko ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
  • 22
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@amanda12: mi się to podoba właśnie i to jest ta subtelna różnica między właśnie Oliwia a cała reszta szuj hotelowych. Stalkerka sie zorientowała i próbuje przejąć taktykę jej *ja dla każdego jestem dobra, tak z serca* do tego to jej naśladownictwo, masakra
  • Odpowiedz
@amanda12: to chyba tobie zrobiła coś Oliwia, bo większość twoich wpisów dotyczy właśnie jej. Prawie każdy tutaj opisuje to co widzi na ekranie i Wiktoria ostatnimi zachowaniami w programie zasłużyła na miano stalkerki, co też jest łagodnym określeniem i dobrze że są tu kamery bo może zobaczy to i w przyszłości nie będzie upokarzać się przed takimi debilami jak Milan.
  • Odpowiedz
@ddonewry927: wiesz kto to jest stalker ?

,,Art.  190a. [Uporczywe nękanie. Kradzież tożsamości]
§  1.  Kto przez uporczywe nękanie innej osoby lub osoby dla niej najbliższej wzbudza u niej uzasadnione okolicznościami poczucie zagrożenia, poniżenia lub udręczenia lub istotnie narusza jej prywatność,
podlega karze pozbawienia wolności od 6 miesięcy do lat
  • Odpowiedz
  • 4
@ddonewry927 ty, ale tobie chyba peron odjechał, bo ja pisze często o wszystkich, plus gdzie ja pisałam coś w tym wpisie o byciem stalkerem i Wiktorii? XD Co jak co, lubię Oliwkę doceniam jej grę XD Srogo ci peron odjechał człowieku
  • Odpowiedz