Wpis z mikrobloga

• 10
@bazinga-row
Koty są bezobsługowe. Wychodzi na dwór w krzaki i wraca. I myje się, dzięki czemu jest pachnący i czyściutki.
Nie to co pies każda część: futro, pysk, łapy, d--a inaczej śmierdzi, bleh.
  • Odpowiedz
@Vaclav: Myje się jakimiś detergentami, czy jednak tylko wylizuje i dalej jest siedliskiem bakterii? Pies czy kot to ten sam poziom higieny z tym, że koty często łażą po meblach i blatach.
  • Odpowiedz
@ziemniak_na_export: wybacz, ale to ze przebywasz z kotem sprawa że przyzwyczajasz się do jego zapachu i potem masz już w niego w------e xD

Tak w ogóle to mam wrażenie że kociarze czują sie jak jacyś nadludzie - ooo patrz mam kota, a ty co? Rybki? Jak plebs? Taki obraz wasz.
  • Odpowiedz
@jmuhha: Ostatnio matka wyjechała na 2 tygodnie więc się do niej wprowadziłem żeby się zajmować 2 kotami, kot idzie stać do kuwety zakopuje g---o a za chwilę z--------a po stole albo blacie gdzie człowiek żarcie robi, nie wiem co trzeba mieć w bani żeby trzymać to w domu
  • Odpowiedz
@horoksus: Nie mam kota od jakiegoś czasu już, ale bywam u ludzi, którzy mają nawet kilka - wciąż brak zapachu, a jeśli już to z kuwety, ale umówmy się, że zapach fekaliów nie jest zapachem zwierzęcia. Chociaż mógłbym powiedzieć trochę o psach jakbym był złośliwy xD. Różnica między kotami a psami jest taka, że koty są bardzo higienicznymi zwięrzetami i bardzo dużo się myją, w dużej mierze zabijając swój zapach,
  • Odpowiedz
Zarówno kot i pies są bezwonne. Jeśli któreś j---e to wina tylko i wyłącznie właściciela, który jest brudasem i nie dba o zwierzęta.
  • Odpowiedz