Aktywne Wpisy

MonazoPL +120
Bonżur przyjaciele!
Ruszamy z kolejnym #rozdajo – wygraj kartę podarunkową do Allegro o wartości 100 zł!
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜
Ruszamy z kolejnym #rozdajo – wygraj kartę podarunkową do Allegro o wartości 100 zł!
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜
źródło: santander 1060
Pobierz
mattttx +243
źródło: 1000002501
Pobierz

Walenie sobie konia do rezerw złota, tym bardziej budzi we mnie gest politowania. Jako szary obywatel i tak z tego nic nie mam, więc równie dobrze tego złota mogłoby nie być. Jednocześnie ta kreatura odpowiedzialna jest za fatalną politykę monetarną w ciągu ostatnich kilku lat, i dalej to robi będąc partyjnym psem.
Przypominam że on ma was gdzieś, biorąc sobie milion PLN pensji co roku.
#nbp #zloto #polityka #pieniadze #gospodarka #ekonomia
źródło: images (19)
PobierzNie pamiętasz??? amnezja???
Wytlumacz mi CZYM W TAKIM RAZIE JEST TA FATALNA POLITYKA MONETARNA NA
Czechy podniosły do 7% czyli więcej niż my inflacja im spadła tak samo a gospodarka stoi od tamtej pory.
źródło: 1000098034
PobierzOstatnio widziałem wystąpienie bodajże jakiejś minister Szwecji (poszukam ci) na temat przyszłości to
Dlatego czepianie się Glapy to trochę takie "gdyby było źle to by był winny ale w sumie to wyszło dobrze ale mogło wyjść zle"
Z ostatnich lat przecież to Ericsson najwięcej włożył w powstanie 5g i ma największą infrastrukturę 5g. Teraz to gdzieś na równi z Huawei ale w Szwecji mieszka 140x mniej ludzi niż w Chinach XD
A my mamy paczkomaty :)
masz - zabezpieczenie przed kryzysami gospodarczymi, inflacją i stabilność