@123_: faza religijna jest jak dla mnie najdziwniejsza i najmniej szczera, ostatnio na lajwie opowiadał coś o bogu, więc w zasadzie można powiedzieć, że ona dalej trwa, ale taka jest... nijaka? jak dla mnie obecna faza manifestowania to powrót do starej dobrej fazy brutalnego o-------u, moja ulubiona zaraz po fazie nagrywania w języku angielskim (。◕‿‿◕。)
Aktualizacja 1.10: - większa rozdzielczość, - poprawiono timeline dla Chrisa Hemswortha (Seba wrzucał więcej filmów i wspominał go także później), dziękuję @Partacze - odkryto jedną nano-markę, której czas istnienia był zbliżony do rozbłysku kosmicznego, podziękowania dla @Konto_tylko_na_chwile
@sortris: Dodaję zrzut z nazwą, ale uwazaj: 1) musisz mieć wersję premium (możesz aktywować za free na 30 dni), 2) ten szablon jest nietypowy, bo wygląda jak Figma (drugi zrzut).
Mam taki pomysł, żeby budować odwrotnie: chodnik i droga dla rowerów poziomo, płasko, bez obniżeń, a na jezdni co posesję robić podjazd i zjazd dla samochodów. Oczywiście łagodny, żeby sobie zawieszeń nie popsuły! ( ͡°͜ʖ͡°) #pedalarze #rower #szosa #polskiedrogi
Jeżeli są niezgodności - dajcie znać.
#sebcel
źródło: 2025
Pobierz@cutecatboy: Będę uzupełniał w wersji 1.11, ostatnia wersja jest tutaj: https://wykop.pl/wpis/83370235/aktualizacja-1-10-wieksza-rozdzielczosc-poprawiono
- większa rozdzielczość,
- poprawiono timeline dla Chrisa Hemswortha (Seba wrzucał więcej filmów i wspominał go także później), dziękuję @Partacze
- odkryto jedną nano-markę, której czas istnienia był zbliżony do rozbłysku kosmicznego, podziękowania dla @Konto_tylko_na_chwile
#sebcel
Twoja wygląda najlepiej!
źródło: image
Pobierzźródło: image
Pobierz@Karlos03: #klatwasebcela