Wpis z mikrobloga

Panowie, powiem krótko: autyzm, tak? I to dało mi do myślenia, że mogę wszystko.

Jeżeli są niezgodności - dajcie znać.

#sebcel
123_ - Panowie, powiem krótko: autyzm, tak? I to dało mi do myślenia, że mogę wszystk...

źródło: 2025

Pobierz
  • 31
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@123_: faza religijna jest jak dla mnie najdziwniejsza i najmniej szczera, ostatnio na lajwie opowiadał coś o bogu, więc w zasadzie można powiedzieć, że ona dalej trwa, ale taka jest... nijaka? jak dla mnie obecna faza manifestowania to powrót do starej dobrej fazy brutalnego o-------u, moja ulubiona zaraz po fazie nagrywania w języku angielskim ()
  • Odpowiedz
via Wykop
  • 4
ostatnio na lajwie opowiadał coś o bogu, więc w zasadzie można powiedzieć, że ona dalej trwa

@cutecatboy: Będę uzupełniał w wersji 1.11, ostatnia wersja jest tutaj: https://wykop.pl/wpis/83370235/aktualizacja-1-10-wieksza-rozdzielczosc-poprawiono
@123_ +373
Aktualizacja 1.10:
- większa rozdzielczość,
- poprawiono timeline dla Chrisa Hemswortha (Seba wrzucał więcej filmów i wspominał go także później), dziękuję @Partacze
- odkryto jedną nano-markę, której czas istnienia był zbliżony do rozbłysku kosmicznego, podziękowania dla @Konto_tylko_na_chwile

#sebcel
  • Odpowiedz
via Wykop
  • 3
@sortris: Dodaję zrzut z nazwą, ale uwazaj: 1) musisz mieć wersję premium (możesz aktywować za free na 30 dni), 2) ten szablon jest nietypowy, bo wygląda jak Figma (drugi zrzut).
123_ - @sortris: Dodaję zrzut z nazwą, ale uwazaj: 1) musisz mieć wersję premium (moż...

źródło: image

Pobierz
  • Odpowiedz
via Wykop
  • 2
Dlatego złap ten wykres (zaznacz całość i skopiuj), otwórz nowy projekt w rozdzielczości 1920x1080 i wklej go do tego pustego szablonu.
123_ - Dlatego złap ten wykres (zaznacz całość i skopiuj), otwórz nowy projekt w rozd...

źródło: image

Pobierz
  • Odpowiedz