Wpis z mikrobloga

#przegryw Ja chyba bede musiał sie wybrać do psychiatry zeby mi jakieś leki przepisał,bo samotność mnie r-------a problemy finansowe tez mam spore zanim wygrzebie sie z tego gowna minie kilka lat brak kobiety ojciec totalny tyran odklejeniec pijak matka na taśmie robi ogólnie to sytuacja patowa jest staracilem wiarę w ludzi jak miałem kolegów to tylko na kasę mnie j----i,ale to akurat moja wina bo przyjaźnie nie istnieją w miłość tez nie wierze,bo to tylko transakcja wymienna ogólnie to naprawdę niema tu czego szukać w tym z------m świecie ja niewiem albo jestem za wrażliwy,albo p----------y bo inaczej tego nie mogę opisać…
  • 9
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 0
@Fishwater: Ale ja nic nie biorę nawet nie miałem z tym styczności nigdy,po prostu zastanawiam sie czy by to cos zmieniło w moim życiu ogólnie jestem zdrowy tylko cpanie tez pewnie za małolata mnie poniekąd r-------o i picie ostre
  • Odpowiedz
  • 0
@Dawid-01100 moim zdaniem nie zaszkodzi spróbować, zwłaszcza jak wcześniej nic nie brałeś
A nuż ci akurat pomogą, lub będzie więcej zalet niż wad
  • Odpowiedz
@Dawid-01100: poza neuroleptykami i benzo to wszystkie te ssri pregabaliny itd są wała warte, leptyki są dla schizoli a benzo niby luz chillera utopia ale benzo wykończą cię szybciej niż depresja, lęki i wóda razem wzięte — nie warto
  • Odpowiedz