Aktywne Wpisy
Urynowyurynator +55
Tez zauważyliście jak Polska się zwija? Jaką przyszłość będą miały obecnie rodzone pokolenia czy też takie, które maja teraz kilka lat?
W mojej rodzinnej gminnej mieścinie gdzie kiedyś mieszkałem zamknięto największy zakład pracy, który dawał pracę kilkuset osobom. Wszyscy na bruk. Obok w większym mieście powiatowym również niedługo zamknie się zakład, który ma potężne długi. Kilkaset osób ma bruk.
I to się dzieje w całym kraju, zakłady, korpo, wszyscy zwalniają. Źle się
W mojej rodzinnej gminnej mieścinie gdzie kiedyś mieszkałem zamknięto największy zakład pracy, który dawał pracę kilkuset osobom. Wszyscy na bruk. Obok w większym mieście powiatowym również niedługo zamknie się zakład, który ma potężne długi. Kilkaset osób ma bruk.
I to się dzieje w całym kraju, zakłady, korpo, wszyscy zwalniają. Źle się

AgentGRU +116

źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz@AgresywnyKaloryfer: akurat wśród ultraortodoksów z pracą to tak średnio, pracuje tylko lekko ponad połowa z nich (do niedawna pracowała mniejszość) plus są zwolnieni ze służby wojskowej ku frustracji świeckich Żydów
@Okajri: Np. Szwecja ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Kresse: ciekawostka, jak miałem okazję odwiedzić Tel Awiw jedna z pierwszych rzeczy jaka mnie uderzyła to to jak często widzi się tam czarnoskórych na ulicach
żeby było śmieszniej procentowo w Izraelu jest ich tam procentowo więcej niż w Niemczech i podobnie jak we Francji (2% z hakiem)
Jakie to ma znaczenie?
Zawsze kisnę z tego idiotyzmu XD
Polak nie rucha i nie ma dzieci, bo Żyd. XD
źródło: temp_file8558881069970853797
Pobierznie zapominaj również o psach, ich posiadaczach oraz kobietach
Komentarz usunięty przez moderatora
Jak i nieraz smuci mnie, że są osoby które potrafią komuś wypominać, że mają za dużo dzieci (pamiętam laskę, która na wspólnej ze mną konwersacji jechała po młodej matce, która nie pracowała przez jakiś czas, obraźliwie nazywając dzieci).