Wpis z mikrobloga

@r5678: były smartfony w 1975? Jakieś słuchaweczki?

Kiedyś chodziło się na kuźnię jak nie robić formę to chociaż posłuchać odgłosów trzaskającego żelaza,
teraz chodzi się oglądać laleczki barbie oraz atencjuszy robiących sobie śłit foteczki do TikToka.
  • Odpowiedz
@Schweinefleischsuppe: od ponad 3 lat chodzę na siłownię. Sytuacje gdzie ktoś nagrywa siebie telefonem czy strzela fotki mogę zliczyc na palcach u jednej ręki w ciągu tych 3 lat i to głównie faceci byli a nie laski xd

Poza tym większość kobiet ostro ciśnie żelazo. Kiedyś tak nie było, a teraz jak faceci. Też sytuacja że laska 15 minut siedzi na telefonie i nic nie robi to rzadkość

W moim
  • Odpowiedz
@Schweinefleischsuppe: nie wiem gdzie chodzicie na siłkę, u mnie siłownia to taka sieciówka (Well Fitness) a chyba raz widziałam, że ktoś robi sobie fotkę. Ludzie przychodzą, ćwiczą i wychodzą. Jest kultura, mają ręczniki, wycierają maszyny. Jak się chodzi o tych samych godzinach to widać też tych samych ludzi. U mnie np. rano przychodzi taki dziadzio koło 60, ale umięśniony i codziennie ćwiczy. Widać, też że ludzie znają się i np.
  • Odpowiedz