Aktywne Wpisy

Rainmaker97 +1086
Amerykanizacja rynku pracy jest coraz bardziej zuchwała. Te gnoje z branży kurierskiej wprost już sugerują, że g---o płacą swoim pracownikom, więc aby ci zbytnio nie protestowali to całą odpowiedzialność zrzucają na klienta, a kuriera stawiają w roli żebraka liczącego na jałmużnę w postaci napiwku.
#antykapitalizm #januszebiznesu #kurier
#antykapitalizm #januszebiznesu #kurier
źródło: IMG_5963
PobierzCiesze się, ze temat psiarzy i kundli zaczyna wychodzić na forum publiczne. Polowa społeczeństwa jest zakładnikiem psiarzy i bez wyrażenia zgody MUSI w tym uczestniczyć. Szczekające kundle w blokach, zasrane chodniki, obszczane elewacje i samochody, codziennie setka ZGLOSZONYCH pogryzień - dość.
Trzeba w koncu podnieść glos i zakończyć ta patologie.
Wiem, ze jest tutaj sporo polityków, także z mojej strony pomysły:
1) PIES w budynku wielorodzinnym TYLKO za zgoda WSZYSTKICH mieszkańców, dlaczego ktoś
Trzeba w koncu podnieść glos i zakończyć ta patologie.
Wiem, ze jest tutaj sporo polityków, także z mojej strony pomysły:
1) PIES w budynku wielorodzinnym TYLKO za zgoda WSZYSTKICH mieszkańców, dlaczego ktoś
źródło: z24315142Q,Szczekajacy-pies--zdjecie-ilustracyjne-
Pobierz

Zależy mi na bezpieczeństwie, ale też na braku takich obsurdów. Z góry dzięki :)
#mechanikasamochodowa #skp
@danio_96: no nie ma, widocznie coś masz z-----e, i zamiast naprawić, to szukasz wymówek
Jak ja zmieniam olej co 10k km to twoja dziewczyna już zdąży dwa razy wymienić...
@danio_96: i potem zasrane tym olejem drogi i parkingi ( ͡º ͜ʖ͡º)
Komentarz usunięty przez moderatora
@Robertuss: to jest c--j, najgorsze sa slizgawki przed pasami i skrzyzowaniami. Jak taki bałwan przyhamuje to sie olej z oslonyylewa wlasnie przed pasami, lekko popada i potem ktos moze nie wyrobic bo czasem potrafi bys slisko w takich miejscach.
Pojechałem do innego i wszystko było gitez
@danio_96: Wybierz jedno xD
@danio_96: a jesteś pewien, że to wyciek czy może po prostu silnik bierze?
@danio_96: elegancko przynajmniej nie trzeba mechanikom oszustom za wymiany oleju płacić bo sam się wymienia
A oświetlenie mruga bo wstawione pewnie g---o ledy które jeszcze oślepiają.
https://www.youtube.com/shorts/7YynK8c2Mfw