Wpis z mikrobloga

Dam Wam taki protip. Jak jestescie z kobitą w związku to zapytajcie się jej czasem czy nie przytyła troszeczkę, albo powiedzcie cos w stylu "oo widzę, ze troszkę przybylo Cię w bioderkach". To jej da sygnał że się interesujecie nią i zauważacie nawet drobne zmiany bo wam zależy i nie jest obojętna.

#zwiazki #rozowepaski #niebieskiepaski
  • 60
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@JoMaHaa: jak kobita tak mówi do faceta to nie widzę problemu , a tak ogólnie to trzeba wziąć pod uwagę pewne sprawy, bo jak babka zaiwania to tekst jest bardzo nie w porządku. Co innego jak ma mase wolnego czasu.

I tak najlepszym sposobem na poprawe wyglądu partnerki jest samemu wziąć się za siebie.
  • Odpowiedz
@JoMaHaa: wiem, że komentarz jest napisany humorystycznie, ale jeżeli kobieta faktycznie przytyła, to nie ma niczego złego, jeżeli się ten temat poruszy. Podobnie z brzydką fryzurą, makijażem, czy ubraniem. Przez lata wmawialiśmy kobietom, że zawsze wyglądają pięknie, a to nie prawda.

Osobiście zawsze mówiłem moim partnerkom o takich rzeczach i żadna z tego powodu ze mną nie zerwała. Niektóre wręcz dziękowały, że dzięki mnie wiedzą co poprawić i jak wyglądać
  • Odpowiedz