Aktywne Wpisy

Lolenson1888 +136
Orlen Polski Tinder Narodowy im. św. Jana Pawła II
źródło: 84CA792C-ADA3-4C13-82CC-E9E431AC82EA
Pobierz
wfyokyga +75
źródło: temp_file264127117035079903
PobierzSkopiuj link
Skopiuj link
źródło: 84CA792C-ADA3-4C13-82CC-E9E431AC82EA
Pobierz
źródło: temp_file264127117035079903
PobierzRegulamin
Reklama
Kontakt
O nas
FAQ
Osiągnięcia
Ranking
dotychczas moj allday allnight to byl reflection man ale mi sie znudzil, czasami siegalem tez po renesansa lub profumo, budzet nielimitowany w sumie ale bez przesady
#perfumy
Trochę trudniejszy do dostania - Roja 15th Anniversary. Zapach subtelny, choć projektujący naprawdę dobrze. Pięknie podane kwiaty.
Obydwa te zapachy zamiast sprawiać wrażenie, że czymś się popsikałeś, roztaczają wokół Ciebie stabilną , przyjemną aurę - jeśli nie przegniesz z
@ucho_igielne mam dekant, nie lezy mi..
@czasowstrzymywacz zakupilem dekanciki zarowno edt jak i edp, zobaczymy co to bedzie, dzieki!
@splitzy lv oprocz imagination mi nie leza, sospiro oraz mith mam dekanciki, sa bardzo fajne ale nie bardzo na codzien? Hermesika mialem 2x, nie podchodzi. bdc parfum wypilem juz z 2 flakony, swietny zapach ale parametry
Może jeszcze kilka dodatkowych propozycji. Sugestia po linii najmniejszego oporu - skoro bardzo pasował Ci Reflection, to może warto sięgnąć po wersję 45? W kategorii zapachów, które są eleganckie, nadają się na nadchodzące miesiące, co jednak odbywa się kosztem świeżości, to
@jazdaniebieski2023: nie no co ty, jak jezdze do klientow i wchodze z nimi do pomieszczen biurowych, gdzie na 20m2 siedzi kilkanascie osob to taki perfum prawdopodobnie by ich zabil
@lysowsky wiec tak, reflection 45 mam i psikam od czasu do czasu. Roznica do reflection man jest taka, ze tego drugiego lejesz na siebie hektolitrami i nie jest on taki penetrujacy jak 45, niestety. 45 jest cudowny
Teraz jestem jeszcze bardziej ciekawy, co wybierzesz ostatecznie. Trzymam kciuki za dalsze poszukiwania!