Aktywne Wpisy

poorepsilon +7
Miałam iść wczoraj tj. czwartek do psychiatry. Miałam budziki na 8.45, 9.00, 9.15. A jednak nie udało mi się wyjść z domu. O 9.20 zadzwoniłam do recepcji z prośbą o teleporadę. Poszłam spać. Koło 13 zadzwoniła do mnie pani psychiatra. I mówiła, że nie jest zwolennikiem porad na telefon, że nie mam chorych nóg to powinnam przychodzić, że jej też czasem się nie chce iść do pracy, że ta wizyta jest raz

wfyokyga +18
źródło: temp_file3460291399132664615
Pobierz

źródło: biuro
PobierzIm nie wystarczy, że pracujecie uczciwie, jak mogą to wycisą was do ostatniej roboczogodziny czy to w formie zamrożenia podwyżek czy w formie zmuszenia do dojazdów codziennie do pracy.
Tu jest cały łańcuch ludzi którzy zyskują gdy Areczek siedzi dodatkowe 2h dziennie w korkach i zamiast zdrowego obiadu zje na mieście fastfooda.
Masa
Menadżerowie średniego szczebla pchają wyżej propagandę o konieczności powrotów do biur, a jak góra to podchwyci i wprowadzi
Aż w spodniach od tego rośnie ( ͡º ͜ʖ͡º)
@gieldowySyzyf: Istnieje uzasadnione podejrzenie, że tak nie jest.
Pracują w zespole klienta z ludzmi od klienta, czasem też na sprzęcie klienta.
Co jakiś czas pracodawca dostaje feedback od klienta.
Jeśli jest poztywny to wszyskie strony są zadowolone, jak jest negatywny to nawet nocowanie w biurze nic nie da i pracownik leci do zwolnienia.