Aktywne Wpisy
#primemma Chętnie poznam Wasze TOP 3 momenty w historii freak fightów. Ja zaczynam:
1. Murański i telefon do masy (+ całe późniejsze spięcie z Najmanem, udawanie małpy itd.)
2. Załęcki vs Nietoperz
3. Konfrontacja Murański vs Najman w reżyserii Arkadiusza Hnidy z redakcji MMApl
Ex aequo: telefon do Murańskiego podczas cage Najman Lizak Cios (Pan Jacek wchodzi w czwartą gęstość), Korczarowski vs Czarnecki (I potyczka słowna na pokoju na Twitterze)
1. Murański i telefon do masy (+ całe późniejsze spięcie z Najmanem, udawanie małpy itd.)
2. Załęcki vs Nietoperz
3. Konfrontacja Murański vs Najman w reżyserii Arkadiusza Hnidy z redakcji MMApl
Ex aequo: telefon do Murańskiego podczas cage Najman Lizak Cios (Pan Jacek wchodzi w czwartą gęstość), Korczarowski vs Czarnecki (I potyczka słowna na pokoju na Twitterze)

plusbear +50
ja myślałem że tu jest elita internetu a wy chorzy psychicznie jesteście

źródło: biuro
PobierzIm nie wystarczy, że pracujecie uczciwie, jak mogą to wycisą was do ostatniej roboczogodziny czy to w formie zamrożenia podwyżek czy w formie zmuszenia do dojazdów codziennie do pracy.
Tu jest cały łańcuch ludzi którzy zyskują gdy Areczek siedzi dodatkowe 2h dziennie w korkach i zamiast zdrowego obiadu zje na mieście fastfooda.
Masa
Menadżerowie średniego szczebla pchają wyżej propagandę o konieczności powrotów do biur, a jak góra to podchwyci i wprowadzi
Aż w spodniach od tego rośnie ( ͡º ͜ʖ͡º)
@gieldowySyzyf: Istnieje uzasadnione podejrzenie, że tak nie jest.
Pracują w zespole klienta z ludzmi od klienta, czasem też na sprzęcie klienta.
Co jakiś czas pracodawca dostaje feedback od klienta.
Jeśli jest poztywny to wszyskie strony są zadowolone, jak jest negatywny to nawet nocowanie w biurze nic nie da i pracownik leci do zwolnienia.