Aktywne Wpisy

perseweratywnosc +668
źródło: 1000144964
Pobierz
SystemHalted2_0 +104
#odyseja #film
Nie ogarniam co się o--------a w tej Odysei Nolana. Serio, jak można było w----ć do roli Heleny - najpiękniejszej kobiety świata, twarzy, dla której wybuchła wojna trojańska - tę czarnoskórą aktorkę, która wygląda jak małpa z zoo? Tu już nawet nie chodzi o to że jest czarna - ona po prostu jest paskudnie ucharakteryzowana. Już Samuel L. Jackjson byłbt w tej roli naprawdę lepszy. Absurd goni
Nie ogarniam co się o--------a w tej Odysei Nolana. Serio, jak można było w----ć do roli Heleny - najpiękniejszej kobiety świata, twarzy, dla której wybuchła wojna trojańska - tę czarnoskórą aktorkę, która wygląda jak małpa z zoo? Tu już nawet nie chodzi o to że jest czarna - ona po prostu jest paskudnie ucharakteryzowana. Już Samuel L. Jackjson byłbt w tej roli naprawdę lepszy. Absurd goni
źródło: image
Pobierz

1. Murański i telefon do masy (+ całe późniejsze spięcie z Najmanem, udawanie małpy itd.)
2. Załęcki vs Nietoperz
3. Konfrontacja Murański vs Najman w reżyserii Arkadiusza Hnidy z redakcji MMApl
Ex aequo: telefon do Murańskiego podczas cage Najman Lizak Cios (Pan Jacek wchodzi w czwartą gęstość), Korczarowski vs Czarnecki (I potyczka słowna na pokoju na Twitterze) i Korczarowski vs Kapela, ewentualnie Murański vs dowolny oponent ze stawki (uciszanie psów Artnoxa, piosenka o brudnej rycie)
samo złamanie mnie ani trochę nie śmieszy - w porównaniu do niektórych zwierząt na tagu jestem empatyczny - ale sam fakt tego co się stało już tak, krótkie przypomnienie - magical NIE MIAŁ jak tej walki przegrać:
primo) w internecie miał wciąż złotą passę, pieniążki z donejtów i "poważanie", tymczasem rafonix ledwo wiązał koniec z końcem, to rafon był tym któremu na tej walce bardziej zależało
1:13:54
źródło: 1000033732
PobierzJacek Murański. Postać znana, także panu Nawrockiemu.
– Znana m.in. z walk MMA, także aktor w niedużych rolach. Murański pod nazwiskiem: "Wiem o tzw. kompromatach, hakach, którymi chwalił się Patryk Masiak – Wielki Bu, i o przełożeniu, które ma na Karola Nawrockiego"
Przecież to trafi do książek do historii.
źródło: 9b90b2e8e5a675c5f8b6ea12067ce8dc78f4c3b176285dc2a75abe4be2b668fb
Pobierz