Aktywne Wpisy

Matylda_Megara +361
Znowu przyszłam się chwalić i to bardzo! Więc pijcie ze mną kompot.
1. Po 10 latach opieki, wychowywania, kochania, wstawania w nocy, tulenia i utrzymywania nieswojego (prawnie) dziecka - zostałam w końcu mamą mojego pasierba. Zostanę wpisana do aktu urodzenia, będe miała wszelkie prawa i obowiązki wynikające z tego. Boli mnie tylko, że dopiero po 10 latach matka biologiczna ustąpiła w swej zawziętości i złośliwości. Od wczoraj cała się trzęsę z emocji.
1. Po 10 latach opieki, wychowywania, kochania, wstawania w nocy, tulenia i utrzymywania nieswojego (prawnie) dziecka - zostałam w końcu mamą mojego pasierba. Zostanę wpisana do aktu urodzenia, będe miała wszelkie prawa i obowiązki wynikające z tego. Boli mnie tylko, że dopiero po 10 latach matka biologiczna ustąpiła w swej zawziętości i złośliwości. Od wczoraj cała się trzęsę z emocji.

cult_of_luna +124
#wykop40plus
Jak kurła 40?
Czterdzieści to miał Wokulski stary dziad, albo Ryszard Ochódzki, albo Homer Simpson! (ಠ‸ಠ)
Jak kurła 40?
Czterdzieści to miał Wokulski stary dziad, albo Ryszard Ochódzki, albo Homer Simpson! (ಠ‸ಠ)
źródło: Bez nazwy
Pobierz

To zdjęcie z suchym chlebem jest tak sztuczne jak całe elity próbujące udawać normalsów xD
Trzasku ma beznadziejnych pijarowców i jest to fakt, nie opinia.
#polityka #wybory #bekazlewactwa
źródło: B9DB5E7D-1E8F-4C61-9CB2-95C6ADAEDD0E
Pobierzźródło: obraz
PobierzA Rafau, jakby w głowie przewijała się myśl: to Polacy tak serio jedzą?!
źródło: EviD5k7XAAARv0p
Pobierz@Marek_Licyniusz_Krassus @gaclaw12
to zdjęcie idealnie wpasowuje się w mema o Trzaskowskim, który krążył w czasie kampanii wyborczej, że niby on sam robi zakupy: Trzaskowski w Żabce mówi do ekspedientki "dzień dobry osobo sprzedawcza, poproszę jedno polskie jedzenie"
jak widać mem nie był tak odległy od rzeczywistości. osoby z jego otoczenia chyba rzeczywiście myślą, że się w-------a chleb na sucho i trzeba mieć cały bochenek na stole.