Wpis z mikrobloga

@pieknylowca: Polecam zrobić porządny rozbieg z kilku powodów. Po pierwsze to państwo położone w Palestynie rozpoczęło swoje niehumanitarne i barbarzyńskie praktyki z udziałem osadników, praktycznie od razu, bezpodstawnie wypędzając ludzi z ojcowizny, w brutalny sposób, nie byłoby by tego wszystkiego co jest dzisiaj gdyby nie rozpoczęto tych praktyk. Po drugie to nie ma takiego państwa jak Izrael xD
  • Odpowiedz
@bergero00 polecam zrobić porządny rozbieg z kilku powodów. Po pierwsze to pastuchowie arabscy w 1948 rozpoczęli swoje niehumanitarne i barbarzyńskie praktyki nie godząc się na podział pastwa zatwierdzony przez ONZ i w brutalny sposób zaatakowali Żydów wraz z innymi krajami arabskimi. Dostali oczywiście potężny łomot. Po drugie proszę założyć porządne okulary z odpowiednio grubym oszkleniem i spojrzeć na załączony przeze mnie obrazek
YehudaGoldstein - @bergero00 polecam zrobić porządny rozbieg z kilku powodów. Po pier...

źródło: Zdjęcie z biblioteki

Pobierz
  • Odpowiedz
@YehudaGoldstein: Bzdury, państwo położone w Palestynie rozpoczęło swoje widzimisię z powodu poczucia wyższości nad innymi narodami w regionie i zachłannie zagarniając nowe tereny. Mieli pełne prawo nie godzić się na rozbiór Palestyny. To zakłamane państwo które jest sztucznym tworem i nigdy nie istniało w historii, należy je napiętnować za swoją krótką ale za to jak krwawą i barbarzyńską historię.
  • Odpowiedz
@pieknylowca: Znam go osobiście i podwoziłem kiedyś do Berlina za tabliczke czekolady xD Dopiero później się zabrał za politykę, po akcji z przedzieraniem się przez strażników granicznych nie chce tego IDIOTY znać. Tusk mu wyjaśnił w końcu, wiadomo już że imigranci to atak hybrydowy (już formalnie) i akt wojny. A ten frajer ciągle tego nie pojmuje. Był zredukowany na listach wyborczych ale poznaniaki go wybrały i tak ehhh.

Zauważ jak
  • Odpowiedz
@bergero00: > "Po drugie to nie ma takiego państwa jak Izrael xD"

a wystarczyło ugryźć się w paluszki przed tym zdaniem i może kogoś być przekonał, ale to silniejsze od ciebie, nie? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@Marysiabaton: Nie, mi bardzo łatwo przychodzą takie teksty, właściwie to na każdego, na Polaków, na Izrael, na Rosjan, na Arabów też bezapelacyjnie, na każdego na kogo aktualnie wymaga sytuacja.
  • Odpowiedz