Kuuurwaaaa, no nie mogę. Jak to jest, że jedyny jako taki polski serial komediowy #1670 cieszy się tak dużą popularności. A absolutna perełka nie tylko w skali krajowej, ale i światowej komiedio-dramatu, jaką jest #minutaciszy nie doczekała się od premiery nowego sezonu ani jednego postu pod tagiem. Naprawdę, ludzie, opamiętajcie się i zobaczcie najlepszą rzecz, jaką wypuścił ostatnio z siebie polski przemysł filmowo-serialowy. Obiecuję, że się nie zawiedziecie #gorzkiezale #seriale
@humbakiplywajakluczem o tak zwłaszcza dzisiejszy odcinek to był sztos. Jeszcze dwa odcinki, aż się boję jaki będzie finał sezonu, bo że mocniejszy od pierwszego to wiadomo.
@humbakiplywajakluczem: gdyby tak było to byłoby to bardziej znane, oglądałem i było dobre, ale dla mnie nie było lepsze od 1 sezonu 1670, bo drugi to porażka
A ogółem to C+ mało kto ma więc i popularność niska niesety. Pirata też ciężko obejrzeć, bo kasują wszystko na bieżąco.
Chociaż Belfra wypromowali dobrze, to już nie wiem.
Polskie seriale to od lat tylko kryminały, jakieś dramaty - idzie się przejeść tym. Dodatkowo C+ nie jest tak popularne.
A 1670 to komedia, która została zrobiona niesamowicie.
@humbakiplywajakluczem: gdyby tak było to byłoby to bardziej znane, oglądałem i było dobre, ale dla mnie nie było lepsze od 1 sezonu 1670, bo drugi to porażka