Aktywne Wpisy

MonazoPL +106
Ruszamy z kolejnym #rozdajo – wygraj kartę podarunkową do Allegro o wartości 100 zł!
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°
źródło: 400 zł pekao monazo
Pobierz
tesknilam_ +15
Podobają wam się takie krótkie grzywki? Mi tak i jestem ich fanką, lecz nie każdej będzie pasować. #rozowepaski #niebieskiepaski #wlosy
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz

Sytuacja na rynku wygląda podobnie jak za oknem pogoda: albo oferty z przed pandemii 120zl lub jakieś turbo pilne projekty za 250zl xd nic pomiędzy. Tylko ze mi nie po drodze z B2B i wolę uop wiec sytuacja jeszcze trudniejsza bo tygodniowo dostaje 10 ofert z czego tylko 3 na uop... LinkedIn jeszcze żyje
@jak5z: można wiedzieć, czemu? Chcesz mieć zabezpieczenie w przypadku np złamania rąk bądź ciężkiej choroby?
Najbardziej odczułem to ze branie l4 nie jest problemem bo bierzesz i masz a na b2b miałem ubezpieczenie pokrywające 3 dni i budżet 1/17 dochodu co i tak jest uciążliwe i koniec
@jak5z: porównaj sobie UOP bez wspólnego rozliczania się z małżonką do b2b, osobom bez formalnego związku to się nie opłaca
Niczego nie zakładałam, nawet jak obie osoby wchodzą w drugi próg to razem wchodzi się w niego później
@wentylator2137: nie, bo próg jest wtedy 2x wyższy. Musiałbyś ty samodzielnie wchodzić w 2 próg w lutym żeby razem wyszło w kwietniu.
tak czy siak, finalnie na koniec roku taka sama kwota byłaby powyżej drugiego progu jak rozliczając się osobno.
pamiętajmy, że miesięczne to są tylko zaliczki, ale finalnie liczy się rozliczenie roczne
Z moich doświadczeń wynika że lecą najsłabsi, najmniej umiejący, bez względu na formę zatrudnienia