@UsmiechnietyAnon: Możemy spróbować się złapać, powinienem mieć chwilę czasu między wywiadami. Ostatnio czuję się rozchwytywany przez różne media. Ale o taki styl życia walczyłem, bycie współwłaścicielem takich spółek technologicznych wiąże się z dużą odpowiedzialnością, szczególnie w obecnych czasach AI i globalnej hossy. Ciesze się, że moje firmy biorą czynny udział w tym skoku technologicznym
Chciałbym również skromnie dodać, że od czasu objęcia przeze mnie udziałów, wyżej wymienione firmy zaliczyły potężne wzrosty na rynku.
Oczywiście ciesze się, że wybrani CEO reprezentują firmy na zewnątrz a my - grono tajemniczych współwłaścicieli - możemy zająć się definiowaniem i egzekucją strategii długoterminowej firmy.
@_Dzordz_Klunej: @UsmiechnietyAnon witam szanownych co-udzialowcow, tej maszyny już nic nie zatrzyma, bo właśnie MY stoimy u steru. Ja niestety mam mniej czasu na pojawianie się na walnych, muszę jeszcze latać do Japoni pilnować paru firemek. Ale może jakieś małe pepsi w biegu za tydzień
@_Dzordz_Klunej Widać, że młode pokolenie bo inwestuje w te kąkutery. Mam nadzieję, że szybko się sparzysz i nauczysz, że prawdziwa inwestycja to tylko ta w beton. Spytasz skąd wiem? Otóż bredzę.
@_Dzordz_Klunej: gratuluje :) może w przyszłym miesiącu też zawitam do tego grona jeśli ceny minie nie odstraszą. Choć warto pamiętać o Polskich firmach np.: Orlen(choć ceny teraz mocno urosła)
@_Dzordz_Klunej @UsmiechnietyAnon Koledzy ja mam udziały w 500 największych spółkach Stanów Zjednoczonych Ameryki Północnej. Jeszcze trochę musicie popracować.
Ten sukces kosztował mnie raptem kilkaset dolarów. A niektórzy dalej będą wciskać kit, że ciężko w życiu coś osiągnąć :)
#gielda
Oczywiście ciesze się, że wybrani CEO reprezentują firmy na zewnątrz a my - grono tajemniczych współwłaścicieli - możemy zająć się definiowaniem i egzekucją strategii długoterminowej firmy.
Koledzy ja mam udziały w 500 największych spółkach Stanów Zjednoczonych Ameryki Północnej. Jeszcze trochę musicie popracować.
Panowie, tylko nie zróbcie takiego cringe'a na spotkaniu akcjonariuszy ( ͡º ͜ʖ͡º)