Wpis z mikrobloga

Mam 30 lat a już mogę się pochwalić, że jestem współwłaścicielem takich spółek technologicznych jak AMD, Intel, Oracle, Google.

Ten sukces kosztował mnie raptem kilkaset dolarów. A niektórzy dalej będą wciskać kit, że ciężko w życiu coś osiągnąć :)

#gielda
  • 28
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 246
@UsmiechnietyAnon: Możemy spróbować się złapać, powinienem mieć chwilę czasu między wywiadami. Ostatnio czuję się rozchwytywany przez różne media. Ale o taki styl życia walczyłem, bycie współwłaścicielem takich spółek technologicznych wiąże się z dużą odpowiedzialnością, szczególnie w obecnych czasach AI i globalnej hossy. Ciesze się, że moje firmy biorą czynny udział w tym skoku technologicznym
  • Odpowiedz
Chciałbym również skromnie dodać, że od czasu objęcia przeze mnie udziałów, wyżej wymienione firmy zaliczyły potężne wzrosty na rynku.

Oczywiście ciesze się, że wybrani CEO reprezentują firmy na zewnątrz a my - grono tajemniczych współwłaścicieli - możemy zająć się definiowaniem i egzekucją strategii długoterminowej firmy.
  • Odpowiedz
@_Dzordz_Klunej: @UsmiechnietyAnon witam szanownych co-udzialowcow, tej maszyny już nic nie zatrzyma, bo właśnie MY stoimy u steru. Ja niestety mam mniej czasu na pojawianie się na walnych, muszę jeszcze latać do Japoni pilnować paru firemek. Ale może jakieś małe pepsi w biegu za tydzień
  • Odpowiedz
@_Dzordz_Klunej: gratuluje :) może w przyszłym miesiącu też zawitam do tego grona jeśli ceny minie nie odstraszą. Choć warto pamiętać o Polskich firmach np.: Orlen(choć ceny teraz mocno urosła)
  • Odpowiedz