Wpis z mikrobloga

@labla @EnderWiggin pelna zgoda. a najlepsze, ze z wywiadow z aktorami wynikalo, ze drugi to bedzie rakieta. Bo co? Bo krew sie leje i przeklinaja? Jezeli Ci ludzie nie zostali zmuszeni kontraktem do skladania takich wypowiedzi to jedyne co ich usprawiedliwia to mechnaizmy obronne ego
  • Odpowiedz
@marnynick Najlepsza scena z tych dwóch sezonów to podsumowanie polowania Andrzeja z córkami xD

Ja wiem, prymitywny humor ale jakoś tak najbardziej mnie urzekła. A gagów nie brakowało w całym sezonie.
  • Odpowiedz
@labla: Mniej memów, bo zmienili formułę. Z kopii The Office w czasach demokracji szlacheckiej przeszli bardziej na klimat serialu Norseman. Dalej po prostu dobry serial, d--y nie urywa, ale nie jest absolutnie nieśmieszny, jak niektórzy gadają.
  • Odpowiedz
Taki suchy ten 2 sezon, że nawet 1 śmiesznego mema nie zostawi po sobie

@labla: Cudowna miara oceny jakości produkcji na podstawie ilości memów xD
  • Odpowiedz
Taki suchy ten 2 sezon, że nawet 1 śmiesznego mema nie zostawi po sobie

@labla: p---------e. może nie jest tak memiczny jak pierwszy ale trzyma poziom
  • Odpowiedz
@labla
Nie był zły, ale moim zdaniem oczko niżej niż pierwszy. Wydaje mi się, że było też więcej żartów sytuacyjnych niż słownych, przez co ciężko z nich zrobić mema.
  • Odpowiedz
Dalej po prostu dobry serial, d--y nie urywa, ale nie jest absolutnie nieśmieszny, jak niektórzy gadają.

@Walimbrachol: Mi się wydaje, że twórcy mieli dobre zamiary ale wyciągnęli kilka błędnych wniosków po pierwszym sezonie, stąd drugi był trochę mniej udany. Ale patrząc na to, że oba sezony mimo wszystko dają radę to jestem spokojny, że w trzecim sezonie dowiozą. Bo pierwszy sezon był zaskakującym hitem a drugi troszkę nieudaną próbą zabawy
  • Odpowiedz