Wpis z mikrobloga

• 2
@wfyokyga zawsze mnie bawi mruganie dlugimi w takich sytuacjach. Chlop mysli ze drugi go nie widzi? Widzi, doskonale, ale zaczal wyprzedzac i teraz czas podjac decyzje czy zdarzy czy sie wycofac. Mruganie nic nie daje.
  • Odpowiedz
źni @Mdx91: Myślę że to migniecie było bardziej na zasadzie "hej co ty o----------z idioto", jedyny komunikat który tir mógł mu w tym momencie przekazać(+ ew klakson), pewnie nie spodziewał się że osobówka aż tak późno zjedzie, ale nawet jakby to zrobiła wcześniej, to i tak było manewr był na przypale

Truszku więcej wyobrazi
  • Odpowiedz
  • 0
@benzyna_abstrakcyjna mi chodzi o sam fakt bo co do sytuacji z filmiku sie bezposrrdnio nie odnosze. Ale nadal nic te miganie nie zmienia. Typ ktory wyprzedza jest swiadomy tego co robi i w jakiej sytuacji sie znalazl.
Miganie dlugimi jak i klakson (chociaz on bardziej daje znac wszystkim) nie ma w takiej sytuacji sensu bo co z tego ze "dasz znac" temu debilowi ze o--------a? On o tym wie bo podjal
  • Odpowiedz
@Mdx91: patrzysz na filmik z niebezpieczną sytuacją i nie rozumiesz/bawi cię zachowanie które tam widzisz (miganie dlugimi), tłumaczysz ze twoim zdaniem to w żaden sposób nie pomaga w tej sytuacji, tak ciebie +- zrozumiałem.

Za to ja próbuję ci uświadomić że być moze odpowiadasz sobie na źle pytanie "czy to ma pomóc?"

Zauważ że kierowca tira z filmiku, nie ogląda tego filmiku tak jak ty, on tam był na miejscu i możemy
  • Odpowiedz
  • 0
@benzyna_abstrakcyjna ja przepraszam Cie bardzo ale ja dzis tej sciany tekstu nie ogarne. Z tego co powierzchownie wyczytalem to przyznam Ci racje, ale tez raczej nie zmienie zdania (byc moze do jutra gdy ogarne ten tekst), ze samo miganie nic nie pomaga a jedynie rozladowuje stres przez machanie manetka i nic w tej sytuacji nie zmienia (niezaleznie od strony).
Po prostu uwazam, ze gdy znajdziesz sie w sytuacji zagrozenia to nie ratuja
  • Odpowiedz