Aktywne Wpisy

nameisnull +160
Znalazłem ogłoszenie, bo szukam BMW z serii 1 dla mojej Pani i coś takiego mnie zainteresowało.
https://www.otomoto.pl/osobowe/oferta/bmw-seria-1-ID6HDi8e.html
Zapłaciłem za raport to podzielę tym co zobaczyłem.
#motoryzacja #januszebiznesu
https://www.otomoto.pl/osobowe/oferta/bmw-seria-1-ID6HDi8e.html
Zapłaciłem za raport to podzielę tym co zobaczyłem.
#motoryzacja #januszebiznesu
źródło: Zrzut ekranu z 2025-10-19 09-16-51
Pobierz
slawomirus +527
Zrobiłem pokrowiec na patyczka do uszu ale nikt mnie nie pochwali bo jestem ze wsi
#diy #tworczoscwlasna #humorobrazkowy
#diy #tworczoscwlasna #humorobrazkowy
źródło: temp_file1106070501455262546
Pobierz

(podejście drugie)
Let the battle begin!
Jak już zajadę po wszystkim to zapodam wynik w komentarzu i zawołam, napiszę co i jak było + przemyślenia. Teraz trzeba wrzucać xD
#kaucja #systemkaucyjny #butelki #butelkizwrotne #butelkipet #lidl
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz@gorzki99: Trzy dni temu.
@gorzki99: Policz chociażby czas - żeby odzyskać 50 zł trzeba oddać 100 całych, ładnych butelek. Odzyskać 50 zł, nie zarobić. Czyli poświęcając 0,5 h na całą operację (gdyby wszystko się udało) tracisz min 20 zł pensji minimalnej za pracę. Czyli 40% odzyskanej kwoty. A jeżeli automat nie będzie działał, będą odrzuty, kolejka - to jeszcze więcej. A do tego dochodzą inne straty - mycie puszek
Łącznie gdyby zliczyć czas nie tylko na samą akcję, ale i na przewóz (spaliny
@bartlomiej_rakowski: Let the bottle begin!
Lidl: przy wejściu, koło ziemi i gazet, stoi zgrabna machina. Wrzucasz butelki, tę zgniecioną odrzuca, ping, dostajesz kod na te 2,50 do kasy, idziesz po bagietkę czosnkową i p--o.
Żabka: w rogu machina, skanujesz apkę, robisz to samo, na dodatek dostajesz żappsy, idziesz po kawę i cienkie czerwone.
Sieć dyskontów pozywająca ludzi za śmianie się z palet: w przejściu za samoobsługowymi, blokując połowę wyjścia,
@bartlomiej_rakowski: *liczbę butelek
@trafilem_w_wolny_login: 18 minut wrzucanie, potem jeszcze odstań swoje w kolejce po pieniądze, bo tylko kasa standardowa wydaje gotówkę, a na standardowej stoją ludzie z pełnymi wózkami i stare baby.
@Fernis no może z czasem to jakiś ewoluuje i nie trzeba będzie stać w kasie, powinno być wydawane nawet w formie przelewu blik na tel do konta już przy butelkomacie, ale pewnie to dodatkowe koszta bo dla operatora płatności trzeba dać, a taniej wychodzi rolka papieru termotransferowego na drukowanie kuponu. Btw widzę, że dziś mediach typu radio / TV / internet ruszyły kampanie społeczne i reklamy saturatorów w