Wpis z mikrobloga

@gorzki99: po pierwsze zapłacisz więcej za śmieci zwykłe odbierane normalnie spod bloku z żółtego kontenera - otwarcie o tym mówiły firmy zajmujące się przetwarzaniem odpadów.

Po drugie zapłacisz swoim czasem, bo nie każdy sklep ma automat, nie zawsze będzie działał albo będziesz stać w kolejce, bo przyjedzie ktoś taki jak op i będzie 30 minut stał przy automacie.

Nie no, super pomysł. Nic nie stracimy, wystarczy tylko biegać z butelkami
  • Odpowiedz
@bartlomiej_rakowski: ej, a weź tam wrzuć metalowo rułke xD
#pdk
uwielbiam ten sezon tego serialu.
zobaczysz- ty tak ich w------z swoim nachalniactwem ;) że zdjęcie twojej mordy wywieszą na sklepie, i dostaniesz zakaz wejścia. a sami zlikwidują ten j----y automat, żeby mieć swięty spokój. xD
kręć kolejne odcinki. ;)
  • Odpowiedz
@bartlomiej_rakowski: gratuluję samozaparcia ale to chyba żule najbardziej na tym skorzystają, powiedzmy że dziennie ktoś 3x1.5L butelki wody wypija to w skali miesiąca będzie stratny 45 zł, w skali roku 540 ziko. Jak miałbym policzyć czas na wrzucanie butelek + dojazd + składowanie i segregacja + pewnie będą problemy z przyjęciem części butelek to szczerze w dupie mam ten system i problemy z nim związane XD

Edit:
wiadomo dla rodzin
Damianproszecie - @bartlomiej_rakowski: gratuluję samozaparcia ale to chyba żule najb...

źródło: images

Pobierz
  • Odpowiedz
Nie no, super pomysł. Nic nie stracimy, wystarczy tylko biegać z butelkami ( ͡° ͜ʖ ͡°)

@Critic: Wyjedz kiedys za granice. Przekonasz sie ze wszystko co napisales to bzdury. Dosc czesto bywam (nawet teraz jestem) i nie ma zadnego problemu z oddaniem.
  • Odpowiedz
@dos_badass No właśnie obcując z tą maszyną przez 18 minut "podejrzewam" bo zaglądałem w głąb czeluści wrzutni i pełznącego w niej taśmociągu, że jest tam coś co przebija butelki by wypuścić z nich powietrze aby mogły zostać w dalszym etapie sprasowane.
  • Odpowiedz