Aktywne Wpisy

KNU-RZY-SKO +183
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

grand_khavatari +11
chciałbym zobaczyć badania od czego ludzie glupieją na starość to jest po 30stce
normalnie inteligentni błyskotliwi 10 lat temu a teraz wstawiaja boomerskie memy na SM
przepracowanie? przebywanie z dziecmi? odmózdzajacy kólchoz?
co piątek wstawka HEHE BEDZIE PITE
albo zdjecie ogórka i BĘDZIE KISZONE HEHE @ZOSIAZTWITTERA
to samo zauważcie na joemonsterze, przecież to te same osoby co wstawiały 10 lat temu błyskotliwy studencki humor a teraz zmienili sie jak digimony kurde
normalnie inteligentni błyskotliwi 10 lat temu a teraz wstawiaja boomerskie memy na SM
przepracowanie? przebywanie z dziecmi? odmózdzajacy kólchoz?
co piątek wstawka HEHE BEDZIE PITE
albo zdjecie ogórka i BĘDZIE KISZONE HEHE @ZOSIAZTWITTERA
to samo zauważcie na joemonsterze, przecież to te same osoby co wstawiały 10 lat temu błyskotliwy studencki humor a teraz zmienili sie jak digimony kurde

(podejście drugie)
Let the battle begin!
Jak już zajadę po wszystkim to zapodam wynik w komentarzu i zawołam, napiszę co i jak było + przemyślenia. Teraz trzeba wrzucać xD
#kaucja #systemkaucyjny #butelki #butelkizwrotne #butelkipet #lidl
źródło: Zdjęcie z biblioteki
PobierzWczesniej raczej ich nie sprzedawali :D
@dzieju41: aaaaaa. A puszki tez sie tak da?
No i instrukcja jest niejasna. Bo zeby wziac kupon to trza kliknac najpierw - "koniec" (w domysle koniec wrzucania do maszyny). :DD
@dzieju41:
@bartlomiej_rakowski Daj znac czy puszki (najlepiej z piwa :PP) tez miales i testowales. Jak nie to co powiesz na kolejny test? :PPPP
PobierzPamiętam na Malcie (tam od dawna mają kaucję i automaty, bo nie mają rzek, więc odsalają wodę z morza, a tej się nie da normalnie pić, więc większość turystów tylko na butelkach), to co trzecia nie przechodziła, bo albo się nie podobał kod kreskowy albo nie umiała zeskanować.
@bartlomiej_rakowski: No u mnie jakos tak sa :D
Btw wiem, że niektórzy tutaj nie lubią kanału zero, ale dziś jadąc autem z tymi trzeszczącymi butelkami z tylu odsłuchałem i moje wczorajsze obawy, które rzucaliśmy w komentarzach zostały tu wyjaśnione i potwierdzone.
https://youtu.be/x2W97OHsIGw?si=OOYVuS80-VcJ6y4D
Jakies tldr?
Bo jakos tak nie widze zeby konsument mial stracic (jesli oczywiscie odda). Poza tym ze "zamrozi" swoje pieniadze i nie moze ich oddac na
@bartlomiej_rakowski: Podatku belki od 0,002pln raczej nie zaplacisz. Ciezko sie placi podatek od 0 :D
@bartlomiej_rakowski: a kto odpowiada teraz finansowo za utylizację odpadów? Kupujesz napój w butelce plastikowej wyrzucasz do śmietnika publicznego lub wyrzucasz w swoich śmieciach i gmina odbiera. Kto płaci za utylizację śmieci?
@bartlomiej_rakowski: I oddasz w miejscu gdzie jest mozliwosc oddania.
@zeszyt-w-kratke A co mnie interesuje kto odpowiada? Mnie interesuje czy
Pobierzźródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierzźródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz