Aktywne Wpisy

wezsepigulke +264
Podał się do ojca
źródło: temp_file593738859201754426
Pobierz
mandamin +228
Sklep nike.com nie respektuje zasad o pokazywaniu najniższej ceny z ostatnich 30 dni przed obniżką - kłamią pokazując zawyżoną cenę.
2 dni temu (24 listopada 2025) kupiłem w ich sklepie internetowym buty Nike Air Max 1 przecenione z 649,99 na 389,99 zł.
Dziś (26.11.2025) te same buty przecenili jeszcze bardziej, na 324,99 zł i co wyświetla się przy produkcie?
649,99
2 dni temu (24 listopada 2025) kupiłem w ich sklepie internetowym buty Nike Air Max 1 przecenione z 649,99 na 389,99 zł.
Dziś (26.11.2025) te same buty przecenili jeszcze bardziej, na 324,99 zł i co wyświetla się przy produkcie?
649,99
źródło: temp_file1342395854799786988
Pobierz

Kobieta: przestań mnie ciemiężyć.
#programista15k #pracait #bekazlewactwa
źródło: Zdjęcie z biblioteki
PobierzBTW to kobieta wymyśliła programowanie. ;)
No i kiedyś rozwiązywało się inne problemy programowaniem, raczej polegało to na liczeniu oraz na sterowaniu urządzeniami, coś w stylu PLC, ale jeden komp sterował całą fabryką.
Kobietki by chciały wykonywać jedynie zawody biurowe i dobrze płatne. Haha nie ma tak. Do roboty
@BreathDeath: Tylko to kompletne głupoty i dowody anegdotyczne. Nawet w bloku wschodnim to głównie faceci programowali (vide liderzy w Bułgarii, środowisko Bajtka w
@BreathDeath: uja prawda. To "programowanie", którym zajmowały się kobiety to nic innego jak przepisywanie formułek przygotowanych przez zespół inżynierów do komputerów. To nic innego jak "protokolantka" w trakcie rozprawy sądowej. Ten sam "case".
@BreathDeath: w Polsce było?
@Belzebub: nie było, bo programista zaznaczał co dziurkowac, a to operatorzy obsługiwali dziurkowanie według wytycznych i taśmy.
@BreathDeath: no i teraz proszę skomentuj tutaj to co inni piszą, bo wyjaśniają, że te zdanie to nieprawda.
Bo wychodzi na to, że coś gdzieś zasłyszałeś, ale nie do końca zweryfikowałeś. Ja rozumiem, ławo się rozpowszechnia "kontrowersyjne" ciekawostki, ale teraz wychodzisz na osobę która rozsiewa fake newsy.
@BreathDeath: chcesz może rozwinąć tę rewolucyjną myśl, że programowanie zostało "wymyślone" nie tylko przez jedną osobę, ale do tego była to kobieta?