Aktywne Wpisy

czerwony_kmer +95
No i jak tu przejść, wie ktoś? Zgłosiłem na straż miejską, na policję i nawet napisałem do inpost.
Ogólnie to polecam przez UD wysyłać zgłoszenia do dwóch służb jednocześnie. Nawet jak nie dostanie od nich mandatu, to musi tracić czas aby to z nimi wyjaśniać. Plus jeśli samochód jest w leasingu, to dwukrotnie bank naliczy opłatę za wskazanie rzeczywistego właściciela auta.
#samochodoza
Ogólnie to polecam przez UD wysyłać zgłoszenia do dwóch służb jednocześnie. Nawet jak nie dostanie od nich mandatu, to musi tracić czas aby to z nimi wyjaśniać. Plus jeśli samochód jest w leasingu, to dwukrotnie bank naliczy opłatę za wskazanie rzeczywistego właściciela auta.
#samochodoza
źródło: IMG_1255
Pobierz
SzubiDubiDu +28
Chciałem tylko powiedzieć, że w Polsce tak około 90% infrastruktury drogowej* nie jest przystosowana pod szybką i wydajną logistykę. Większość ulic, które nas otacza było projektowane za komuny a wtedy jak chłop stanął z furmanką węgla na pół dnia na środku drogi to wszyscy to mieli w dupie bo przez ten czas przejechały 3 samochody a ludzie chodzili głównie po drodze bo chodnik nie istniał albo był krzywy jak uśmiechy naszych polityków.
I
I
źródło: b54621e714c86034f163c48ff2f2cc863c14c9e0334b379fe458167f229f5f43
Pobierz

Tak w praktyce wygląda kobiece gadanie "wygląda nie ma znaczenia, liczy się charakter"
#przegryw #blackpill
źródło: obraz
Pobierzpotem przez takich debili prawdziwe przegrywy musza słuchać p---------a normików że to wszystko wina ich zapuszczenia.
Sęk, że w twoim rozumowaniu istnieje fałszywe przekonanie, że młode kobiety zostają na wsi. xD
Wioski i miasteczka powiatowe (nie licząc satelitów miast top5 jak Wawa, 3city, Poznań) to umieralnie gdzie głównie zostają starsi ludzie. Młode kobiety uciekają na zawsze na studia i już nie wracają, a te bez studiów uciekają zagranicę.
Wracają młode po studiach najczęściej takie, które mają robotę w
@Nowystaryziel: nie musisz mi tego tłumaczyć bo sam jestem ze wsi.
@czescmampytanie: bo w dużej mierze tak jest. Tak jak mówiłem, ludzi 2/10 jest na tyle mało (Aczkolwiek widziałem ich w necie, jak byłem młodszy i wysyłaliśmy sobie fotki - 1 laska 2/10, której nie tknąłbym kijem, mimo że z charakteru 9/10 i 2 facetów, którzy też nie mieli totalnie nic), że wątpliwym jest, by takimi
@PowiatowyBanan: jeśli bierzesz pod uwagę trollujących normików albo innych przegrywo-celebrytów (którzy też trollują) to faktycznie można odnieść takie wrażenie. dużo trueceli ma też na tyle mało dynaminy że tylko lurkują i nie piszą co chwila "its over dla chuopa", wiec ich po prostu nie widać. z drugiej strony niedługo i normiki staną się "prawdziwymi
@czescmampytanie: że większość ludzi z tagu przegryw tkwi w nim na własne życzenie (co nie oznacza, że trafili tam z własnej winy, choć niektórzy i owszem). Również większość wykopu. Również większość ludzi, która twierdzi, że nic się nie da zmienić. To jest cope, a człowiek może długo uprawiać cope. Najdłużej sam względem siebie. Wniosek - blackpill to quasi sekta.
@PowiatowyBanan: tylko że większość ludzi z tagu to trolle