Wpis z mikrobloga

@ZartosXXX: przecież jak ten knur schudnie i kupi sobie pęsete, to spokojnie by się stał normikiem i by sobie jakąś wioskową grażynkę ogarnął.

potem przez takich debili prawdziwe przegrywy musza słuchać p---------a normików że to wszystko wina ich zapuszczenia.
  • Odpowiedz
@czescmampytanie: No schudnąć to pierwsze co powinien zrobić.
Sęk, że w twoim rozumowaniu istnieje fałszywe przekonanie, że młode kobiety zostają na wsi. xD
Wioski i miasteczka powiatowe (nie licząc satelitów miast top5 jak Wawa, 3city, Poznań) to umieralnie gdzie głównie zostają starsi ludzie. Młode kobiety uciekają na zawsze na studia i już nie wracają, a te bez studiów uciekają zagranicę.
Wracają młode po studiach najczęściej takie, które mają robotę w
  • Odpowiedz
Sęk, że w twoim rozumowaniu istnieje fałszywe przekonanie, że młode kobiety zostają na wsi. xD

@Nowystaryziel: nie musisz mi tego tłumaczyć bo sam jestem ze wsi.

Młode kobiety uciekają na zawsze na studia i już nie wracają,

Tylko, że takie partie mają chłopaków z topki wyglądowej czy
  • Odpowiedz
potem przez takich debili prawdziwe przegrywy musza słuchać p---------a normików że to wszystko wina ich zapuszczenia.

@czescmampytanie: bo w dużej mierze tak jest. Tak jak mówiłem, ludzi 2/10 jest na tyle mało (Aczkolwiek widziałem ich w necie, jak byłem młodszy i wysyłaliśmy sobie fotki - 1 laska 2/10, której nie tknąłbym kijem, mimo że z charakteru 9/10 i 2 facetów, którzy też nie mieli totalnie nic), że wątpliwym jest, by takimi
  • Odpowiedz
że wątpliwym jest, by takimi byli wszyscy deklarujący się jako "prawdziwe przegrywy", które są zwykłymi leniami.

@PowiatowyBanan: jeśli bierzesz pod uwagę trollujących normików albo innych przegrywo-celebrytów (którzy też trollują) to faktycznie można odnieść takie wrażenie. dużo trueceli ma też na tyle mało dynaminy że tylko lurkują i nie piszą co chwila "its over dla chuopa", wiec ich po prostu nie widać. z drugiej strony niedługo i normiki staną się "prawdziwymi
  • Odpowiedz
@czescmampytanie: problem jest jeden. Znam to środowisko od dawna, bo mam >35 lat. Internet dostałem szybko, także "znam te melodie". Nie neguję, że to są mocne powody. Sam mam autyzm i wiem, jak to ciąży, ale widzę też jak reszta ludzi stosuje taki sam cope. "Nic nie mogę zrobić, położę uszy po sobie". Mój dynamizm relacji dopiero od moooże 2 lat zaczął działać, tak byle jak, bo wcześniej to miałem
  • Odpowiedz
okej, ale nie mam pojecia jak to się odnosi do tematu.

@czescmampytanie: że większość ludzi z tagu przegryw tkwi w nim na własne życzenie (co nie oznacza, że trafili tam z własnej winy, choć niektórzy i owszem). Również większość wykopu. Również większość ludzi, która twierdzi, że nic się nie da zmienić. To jest cope, a człowiek może długo uprawiać cope. Najdłużej sam względem siebie. Wniosek - blackpill to quasi sekta.
  • Odpowiedz