Wpis z mikrobloga

Kupiłem 4 raz takie same spodnie, 2 raz takie same buty na zimę i chyba z 3 raz takie same dresy bo często niszczę ubrania xd

Zdarza wam się kupować takie same ciuchy jak poprzednie? :D

#gownowpis
  • 13
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@69guziec: Mam 10 takich samych czarnych koszulek polo i 8 par takich samych spodni. Od 4 lat mam ten sam model butów w ilości czterech par z czego dwie pary nigdy nie śmigane na przyszłość gdy pierwsze dokonają żywota, tyle że w różnych kolorach. Więc tak, zdarza się. Dosłownie jedyna rzecz, która ma inny kolor niż czarny i szary jest garnitur.
  • Odpowiedz
@69guziec: jak juz mam cos co jest uzyteczne / wygodne i sie dobrze sprawuje to tak. Buty zimowe to dobry przyklad bo udalo mi sie trafic wygodne, ale sa drogie wiec jak mi sie trafiala druga para dokladnie w takim samym rozmiarze to od razu kupilem. Zakup trwal doslownie 1min.

Ostatnio troche jestem niezadowolony bo cialem sobie dokupic pare albo dwie spodni z decatlonie, ale nie moge ich trafic. Tak
  • Odpowiedz
@69guziec: tak, zdarza się. Jeden model adidasów (i jedną parę konkretną) noszę od 7 czy 8 lat, ze 3-4 lata temu dokupiłam drugą parę :D
Ale jest jedna rzecz- zadtanowiłabym się, dlaczego tak niszczysz ubrania. Może faktycznie jest jakiś powód wynikający ze specyficznego sposobu używania lub cech osobniczych (np. sposób stawiania stóp i niszczenie butów), ale bardziej prawdopodobne jest, że kupujesz słabej jakości szmatki.
  • Odpowiedz
@69guziec: nie robie tak bo zazwyczaj po pol roku dopiero wiem co chcialbym zatrzymac albo kupic drugi raz
wkurza mnie ze jak podchodze do tego samego modelu to... to juz nie jest ten sam model
mam koszulke dare2b ktora kupilbym ze 100x zeby miec do konca swiata ale ich juz nie ma ( ta co mam ma z 15lat i wyglada jak nowa)
kurtki z campusa z podpinanym polarem -
  • Odpowiedz
Całkowicie normalne, kupuje jedne spodnie w różnych kororach od 8 lat, niestety cena i dupsko rośnie więc jak po 8 latach musiałem przymierzać po gareriach gacie to trochę trałma xd
  • Odpowiedz