Wpis z mikrobloga

#kononowicz #patostreamy

@Exit25 pisze o Czice, ale mój kom. wymazuje aż furczy. Wklejam swoją odp., która została usunięta pod wpisem (w kom. dopięte pozostałe części, bo był to długi wysryw.

https://wykop.pl/wpis/83295175/kononowicz-patostreamy-sluchajcie-w-szczegolnosci-

Pewnie powodem wymazania tego wpisu był akapit o Katarzynie Siewierskiej.
CzikaKiri - #kononowicz #patostreamy 

@Exit25 pisze o Czice, ale mój kom. wymazuje a...

źródło: Screenshot_20251001-152254_Firefox~2

Pobierz
  • 14
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@CzikaKiri: No skoro tak zwalczasz to multi prawdy teraz i multi irka ktory bana na rok wylapal na tagu tez nie powinno byc o storchu nie wspomne , a oczernic kogos o multi jest latwo przeprosic ciezko ostatnio Olo byl posądzony przez ciebie a teraz padlo na Milene zeby na koniec sie okazalo ze niby multi Ola to koynaru a niby multi Mileny to Amg .
  • Odpowiedz
  • 1
@Pastor_nowak: Przeczytaj regulamin i dopytaj ewentualnie mailem, to będziesz wiedział, że system WYPOK działa na IP, nie na konkretnego użytkownika, rozumianego jako osoba fizyczna. Tylko IP mogą zweryfikować. Z tego wynika kilka kwestii, o których nie będę tu pisał, by nie dawać pomysłów multikonciarzom.

Tak, poziomka to kolejne konto Storcha, tak, onogero to Wulkanizator. Ten pierwszy irytuje wszystkich i piszemy na tagu, że to Storch. Grajewiaki piszą wprost, że onogero
  • Odpowiedz
  • 1
@William2290: Tak, widziałem jęki Grajewiaków xD Ale nic z tym nie zrobisz - SYSTEM Wypok działa na IP, a nie na osobę fizyczną. A w tym konkretnym przypadku bardziej chodzi o co innego - po skasowaniu zbanowanego konta, możesz wrócić na nowym z tym samym IP i jest to zgodne z regulaminem (na to wygląda). Jest jednak spora różnica pomiędzy onogero spamującym na tagu AI o "czarownicy" (co też mnie
  • Odpowiedz
nie za bardzo podejrzewales , stwierdziles w swoim wpisie ze exit to fejk milenka . dlatego ze był wulgarny , wklejał adresy i zakladal multi to pomyslales ze to Milena ?lol xd nie widzialem zeby ona tak tu pisala . Mi jego wpisy bardzo pasowaly od poczatku do Amg bo na czatach pisze tak samo jak tu wulgarnie i bez ceregieli i ostatnio widzialem ze jest bez moda u Olo to cos
  • Odpowiedz
  • 0
@Pastor_nowak: Jeśli to on, to robił wiele, by jeszcze bardziej wzmocnić podejrzenia, że to ona. Owszem, z jednej strony robił śmieszkowate posty, że to nie Milena, a po 3 min. potrafił dodać kolejny prowokacyjny wpis, gdzie mnie oznaczał. A jesli to on, to masz tutaj ewidentny dowód na screenie, że celowo próbował jeszcze bardziej wzbudzić podejrzliwość innych (2 screen, gdzie pisze w formie żeńskiej, podczas gdy wcześniej trzymał się we
CzikaKiri - @Pastor_nowak: Jeśli to on, to robił wiele, by jeszcze bardziej wzmocnić ...

źródło: Screenshot_20251001-152308_Firefox~2

Pobierz
  • Odpowiedz