Aktywne Wpisy

Kroledyp +17
źródło: temp_file544957553751334435
Pobierz
Vigonath +518
Siadaj byku, opowiem ci jak zajebiście być Polakiem.
O k---a, wspaniała rzecz, mówię ci.
Nie jesteś ani z Zachodu, ani ze Wschodu. Siedzisz po środku i wybierasz sobie najlepsze cechy obu cywilizacji, jednocześnie gardząc nimi dogłębnie. Jesteś witalnym, potężnym Słowianinem, ale katolikiem (nawet jeżeli nie wierzysz, to kulturowym), dziedzicem Zachodniego Cesarstwa Rzymskiego, po tym jak germańskie małpy postanowiły je zniszczyć.
Język? Jeden z najtrudniejszych na świecie, a co? Nie tak łatwo zostać Polakiem, o nie.
O k---a, wspaniała rzecz, mówię ci.
Nie jesteś ani z Zachodu, ani ze Wschodu. Siedzisz po środku i wybierasz sobie najlepsze cechy obu cywilizacji, jednocześnie gardząc nimi dogłębnie. Jesteś witalnym, potężnym Słowianinem, ale katolikiem (nawet jeżeli nie wierzysz, to kulturowym), dziedzicem Zachodniego Cesarstwa Rzymskiego, po tym jak germańskie małpy postanowiły je zniszczyć.
Język? Jeden z najtrudniejszych na świecie, a co? Nie tak łatwo zostać Polakiem, o nie.
źródło: 1000005557
Pobierz

U mnie niestety są takie przypadki, zwykle im ktoś jest starszy tym bardziej podatny. Nie wiedzialem, ze serio wystarczy powtarzac w kolko p------y az ktos chwyci bait, w ogole nie trzeba sie wysilac tylko konsekwentnie klamac.
Brutalne
PS Zanim ktos w-----e, ze tak samo w druga strone jest z TVNem - osoby w moim zyciu, ktore maja poglady lewicowe czy sa w mitycznym centrum nigdy same nie zaczynaja rozmowy o polityce a ci od Republiki wyskakuja z j------m Tuska, bo nie maja nic ciekawszego do powiedzenia xD
#tvpis #tvrepublika #bekazprawakow #neuropa #propaganda
@boguslaw_licencyjny Napisałem TVPIS przecież wyraźnie?
W każdym razie czy tvpis czy TVPO to jeden UJ
W obu przypadkach nie ma co gadac z cymbałami którzy to łykają
Wpadam z dzieciakami w odwiedziny a tam od rana do nocy gość się pompuje propagandą,
Jednak clou mojej wypowiedzi było takie, że ludzie którzy mają sprane mózgi istnieją po obu stronach i najbardziej bym to wiązał z wiekiem. Moja babcia która ma mózg "TVNowski" jest
@boguslaw_licencyjny: To zupełnie coś innego, żeby tak pisać, trzeba nie mieć pojęcia o czym się pisze :)
Włącz sobie jakiekolwiek wiadomości z dawnych lat na YT, może zobaczysz różnicę, która jest ogromna.
Kiedyś tag #tvpis aż się grzał po każdym wydaniu, a teraz nic, a ty piszesz, że to to samo o.O :)
Na głównej znaleziska z płomieniem,
Jak mozna glosowac na oszusta, ktory o----l emeryta na mieszkanie i do tego kibola? Przeciez trzeba miec sprany leb i wlasnie w takich osobach lezy problem i przez takie osoby w Polsce nigdy nie bedzie dobrze. Jestescie zmanipulowani tak daleko, ze nawet juz nie pamietacie, ze powinniscie sie wstydzic glupoty