Nic mnie tak nie żenuje, jak te dziadki z pisu próbujący być młodzieżowi z tymi memami i określeniami pokroju sigma czy aura. Znajdźcie mi przedstawiciela gen z który zapostuje takiego mema (poza szafarowiczem)
@Shoujiki: Legendarny mem jak ta komisja była wczoraj. Nie wiem, ile lat ma ten cały Hubner, ale on żyje w jakiejś alternatywnej rzeczywistości i jest skrajnie żenujący.
@staszek_92: to musi być przemyślany typ gadzinówka. Jego wpisy na temat Nawrockiego są tak do bólu schematyczne, że nie ma szans, że to jakaś normalna postać zainteresowana polityką
Nic mnie tak nie żenuje, jak te dziadki z pisu próbujący być młodzieżowi z tymi memami i określeniami pokroju sigma czy aura. Znajdźcie mi przedstawiciela gen z który zapostuje takiego mema (poza szafarowiczem)
@Shoujiki: tylko że to działa, pompują te memy do całego internetu i jeszcze włączają promowanie (np na yt), mniej zorientowani się łapią na tą durną propagande wejdz sobie na jakieś jbzd albo innego sadistica to zobaczysz a
@Shoujiki: Co w tym memie jest nieprawdziwego? Nawet tego nie oglądałem, ale skoro neuropki i silniczki siedzą cicho i nie grzeją tematu komisji, to znaczy, że chyba Pan Zero ją r----------ł xD
pies to najlepszy przyjaciel czlowieka i beka z przegrywow z wykopu co uskuteczniaja jakis hejt na psy XD wam to sie od tego przegrywu w glowach pie*rzy ostro #psiarze #psy
#polityka #bekazpisu #bekazprawakow
źródło: IMG_6088
Pobierz@Shoujiki: Matecki to nie taki dziadek aż, choć dzban pierwszoklaśny
@Shoujiki: tak samo dziadki z po
źródło: 1000006545
Pobierz@Shoujiki: tylko że to działa, pompują te memy do całego internetu i jeszcze włączają promowanie (np na yt), mniej zorientowani się łapią na tą durną propagande
wejdz sobie na jakieś jbzd albo innego sadistica to zobaczysz
a