Wpis z mikrobloga

@LeonL: @wirus133 spełnienie ruskiej madki, syn który zginął za matuszke rasije xddd. Ciekawe czy rodziny tych zmarłych jako mięso armatnie, mają jakieś refleksje że jednak tak nie powinno być, czy są dumni i się cieszą że mają paczkę czipsów czy ziemniaków a syna i brata mają w dupie xd
  • Odpowiedz
mają jakieś refleksje że jednak tak nie powinno być

@Eremites: xd, w robocie jestem to nie chce mi się szukać, ale miałem gdzieś kompilację rodzin narzekających że łady obiecanej nie dostały (swego czasu niby rodzina każdego zdechłego kacapa miała ładę dostawać xd)
  • Odpowiedz
@wirus133: śmianie się z rodzinnych tragedii nie jest fajne. Równie dobrze można zrobić taki sam mem z flaga ukraińską i będzie równie nieśmieszny. Żołnierz wzięty z przymusu do wojska to zdecydowanie rola w jakiej nikt nie chce się znaleźć.
  • Odpowiedz
@Pas-ze-mna-owce: hm, ale to kacapskie badziewie najechało Ukrainę, a nie na odwrót. Dlatego im więcej kacapskiego badziewia zdechnie w bólach na tej kretyńskiej wojnie, którą sami wywołali, tym lepiej dla świata.
Ci co mieli trochę oleju w głowie, to wyjechali. Reszta słucha sołowjowa i wali konia do zmurszałej czerwonej gwiazdy schowanej w piwnicy, jak to "kiedyś to sojuz był wielki".
  • Odpowiedz
  • 1
@o__0 ale tylko tych z okolic Moskwy co poszli na wojnę mordować. Tych z dalszych rejonów i różnych zakamarków tego zgniłego kraju nawet nie chcą wykupywać/wymieniać z niewoli
  • Odpowiedz
Żołnierz wzięty z przymusu do wojska to zdecydowanie rola w jakiej nikt nie chce się znaleźć.

@Pas-ze-mna-owce: wbrew pozorom sporo kacapów to ochotnicy z różnych muchosrańsków. Naobiecują im dolarów i trofiejne pralki czy inne lodówki i wielu się daje złapać xd
  • Odpowiedz
W zasadzie nawet nie jesteśmy w stanie stwierdzić co ci ludzie myślą, jak sobie to wyobrażają i co robiliby Polacy gdyby w tej skrajnej biedzie na zadupiu coś im obiecano

Jeśli nie mają dostępu do internetu, a jest na to spora szansa, to mogą sobie nawet nie zdawać sprawy jak taka wojna może dzisiaj wyglądać
Równie dobrze mogą im obiecywać że gdzieś tam na tyłach sobie będą stacjonować a lecą na front
  • Odpowiedz