Aktywne Wpisy

MonazoPL +153
Ruszamy z kolejnym #rozdajo – wygraj kartę podarunkową do Allegro o wartości 100 zł!
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°
źródło: 1500x1500 v2
Pobierz
FrizPL_ +460
Macie swoje wolne media xD
#marszniepodleglosci
#marszniepodleglosci
źródło: d1601edbd464c018e00077277e6f98070b2aab999885c153ba99f77151f43cf5
Pobierz

Jak odkryje jagi xjs za 8koła to stracicie jeszcze jedno miejsce parkingowe
źródło: 1000011518
PobierzKup auto którego oni nie lubią xD
@czlowiekproso też mam taką nadzieję bo miejsca parkingowe są na wagę złota
Jak nie masz nic do roboty to kup sobie porsche cayenna. Jak myślisz że drożej kupisz bardziej zadbany egzemplarz i roboty mieć nie będziesz to jesteś w błędzie. Zamiana mnie nie interesuje bo już kupiłem kolejne pudło 4x4 z reduktorem... Ten samochód nadaje się idealnie do wkurzania sąsiada kiedy stoi na podjeździe ponieważ ten nie wie jaki to szajs i ile w to włożyliście siana aby to jeździło!!! ...
no i samochód mający te 23 lata to już nowy nie jest jakby nie patrzeć
@blahajo: Klasa premium to jest 3 do 5 lat od wyjazdu z salonu. 20 lat od daty produkcji to gruz jak każdy inny, tylko droższy w naprawie.
@vieniasn: Jaki silnik wariacie?
Raczej na które ich nie stać 😁
Nie wiem kto tu jest przegrywem kupujac gruza na ktorego utrzymanie nie ma sie pieniedzy xD