Wpis z mikrobloga

ktoś kupił na osiedlu stare Porsche Cayenne i niby podziwiam za odwagę ale pewnie za kilka miesięcy samochód zmieni się w pomnik przyrody i będzie jedno miejsce parkingowe mniej
  • 41
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@vieniasn cayenne w sumie nie jest jakiś bardzo psującym się autem, ale faktem jest że aby utrzymywać je w dobrej kondycji trzeba wykładać dużo na serwis który wraz z olbrzymim spadkiem wartości auta nie staniał razem z nim. Mam jednak nadzieję, że Twój sąsiad wie co robi i będzie się cieszył fajną i bezawaryjną jazdą ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
Opis z autentycznego ogłoszenia:

Jak nie masz nic do roboty to kup sobie porsche cayenna. Jak myślisz że drożej kupisz bardziej zadbany egzemplarz i roboty mieć nie będziesz to jesteś w błędzie. Zamiana mnie nie interesuje bo już kupiłem kolejne pudło 4x4 z reduktorem... Ten samochód nadaje się idealnie do wkurzania sąsiada kiedy stoi na podjeździe ponieważ ten nie wie jaki to szajs i ile w to włożyliście siana aby to jeździło!!! ...
  • Odpowiedz
klasyczny cykl życia gruza klasy premium xD

@blahajo: Klasa premium to jest 3 do 5 lat od wyjazdu z salonu. 20 lat od daty produkcji to gruz jak każdy inny, tylko droższy w naprawie.
  • Odpowiedz
@vieniasn: A ja dzisiaj wypiłem o dwa drinki zadużo i jade w tygodniu po E39 530I TAK mi sie marzyło ale znalazłem taką po remoncie silnika 25tys.
  • Odpowiedz