Aktywne Wpisy

MonazoPL +171
Ruszamy z nowym #rozdajo – wygraj kartę podarunkową do Allegro o wartości 100 zł!
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
––––––––––––––––––––––––––––––
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
––––––––––––––––––––––––––––––
źródło: AirPods 4 Citi
Pobierz
Traczex +414
Dobra skończyłem. 3 lata, dużo pracy ale już mieszkam. Dzięki za porady na tagu #budujzwykopem Powodzenia Mirki.
źródło: scaled_1000021155
Pobierz

Myślicie że warto dopłacić? Jakieś opinie, sugestie co do samego zabiegu?
#laserowakorekcjawzroku #okulista #okulistyka
Lasek dużo dłużej dochodzisz do siebie - często ponad miesiąc. FemtoLASIK będziesz prawdopodobnie dobrze widzieć w dal już na następny dzień, a w bliz do kilku dni się unormuje.
Przy czym są przypadki, gdy nie masz wyboru:
- cienka rogówka - wtedy femtoLASIK może odpaść (trzeba zrobić badanie kwalifikujące)
- uprawiasz sporty kontaktowe: boks itd - wtedy też lepiej LASEK.
- przy femtolasik masz większe ryzyko suchego oka - niektóre osoby musiały kropić
Nie oslepłem, 24h po operacji (dzień operacji i następny) odpoczywałem w ciemnym pomieszczeniu, a potem już pracowałem przy kompie. Nie miałem suchego oka, ale tuż po operacji zauważyłem, że gorzej widzę w ciemności (nie jestem w stanie rozczytać jakichś etykiet w półmroku).
Teraz się już przyzwyczaiłem po roku.
Czy zrobiłbym ponownie - nie wiem. Widoczność mam 100% prawe i 90%