Aktywne Wpisy

Brant +49
Co można powiedzieć zarówno na #konkurschopinowski i na #f1?
źródło: 20251019_214145
Pobierz
shinigami21 +161
Mireczki dajcie plusika na odwagę. Jutro zaczynam pracę jako kurier amazon w Niemczech. Nigdy w życiu nie pracowałem na kurierce, a ostatni raz samochodem z rok temu jeździłem. Zainteresowanych zawołam wieczorem i dam znać czy rozbiłem auto. Jak macie jakieś pytania to #ama
#kurieramazon #pracbaza #kurier
#kurieramazon #pracbaza #kurier
źródło: 1000070169
Pobierz

Mamy ten sam odcień skóry, więc nie widzimy dużo różnic. Różnica się pojawia, kiedy mamy do czynienia z Arabami i
murzynami - obaj już mają inny oddcień co powoduje różnicę widoczną dla oka od razu. Jako, że człowiek to istota
terytorialna to od razu wsbudza się jej niechęć do odrębnie wyglądającego gatunku - bo zwierzęta dobierają się i
rozpoznają swoich im bliżej wspólnego wyglądu są. Można to zobaczyć w życiu codziennym - ludzi tolerujemy, ale
przyjaźnimy się z ludźmi im bardziej podobnie wyglądają. Najpierw wchodzę w grę najbardziej widoczne różnice, czyli
Wzrost, budowa ciała, szerokość twarzy, kolor włosów. To stwierdzone naukowo, że nawet pary kobieta-mężczyzna są
zbliżeni do siebie wyglądem. Tak samo córka, szuka podobnego do ojca (nie matki, bo jednak szuka mężczyzny), a syn
podobnej do matki. Im dalej szukamy, tym mniejsze podobieństwo będzie obowiązywać, bo im większa grupa, tym szersza
pula genetyczne, ale wciąż obowiązuje zasada cech, które najszybciej i najlepiej się odznaczają.
Natura.
#przegryw #redpill #blackpill #przypadkowymurzyn #afryka #polska #natura #polityka #rasizm
źródło: image
Pobierz