Wpis z mikrobloga

Mireczki dajcie plusika na odwagę. Jutro zaczynam pracę jako kurier amazon w Niemczech. Nigdy w życiu nie pracowałem na kurierce, a ostatni raz samochodem z rok temu jeździłem. Zainteresowanych zawołam wieczorem i dam znać czy rozbiłem auto. Jak macie jakieś pytania to #ama
#kurieramazon #pracbaza #kurier
shinigami21 - Mireczki dajcie plusika na odwagę. Jutro zaczynam pracę jako kurier ama...

źródło: 1000070169

Pobierz
  • 49
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@shinigami21: mieszkam w de i amazona widzę czasem o 22 na osiedlu XD mają po 150 stopów tyle że jeden stop to może być numer 12A-Z XD u biedaprzewoznikow gowniana umowa i mała szansa na urlop/ chorobowe bo out zaraz będziesz ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
  • 33
@Morf: Patologia w rodzinie, ojciec alkoholik, bieda, brak matki, a w szkole nie pokazali, że nauka może być fajna. Chociaż robiłem ambitniejsze rzeczy np. w Santader Banku, ale 5-6k PLN w Warszawie to jakiś żart jest przecież. Teraz chciałem się wbić do IT na helpdesk, na start dają niewiele powyżej minimalnej, no i kryzys w IT jest. Tutaj 2500 eur sobie zgarnę i jakąś poduszkę finansową planuję zbudować, a potem
  • Odpowiedz
  • 4
@TypowySebixon: @matixrr dzięki, znam dobrze ziomeczka i Magdę jego dziewczynę. Przez ich filmiki w sumie zdecydowałem się na ten wyjazd.

@saib75: Dzięki za miłe słowa. Dziś z domku właśnie dwie dziewczyny po tygodniu pracy zjechały i jeszcze jeden taki starszy ziomek, co był tylko jeden dzień.
  • Odpowiedz