Aktywne Wpisy
mateo2111 +42
Czemu wśród Polaków jest ciągła narracja, że prawo jazdy i własny samochód to jest rzecz pierwszej potrzeby i jak ktoś tego nie posiada, to jest zrównywany z jakimś inwalidą. W pełni się zgadzam, że samochód to jest ważna rzecz i warto ją mieć, ale jeśli nie mieszkasz na jakiejś zabitej dechami wsi, to nie jest ona niezbędna. Sam pochodzę z mniejszej miejscowości, gdzie bez samochodu faktycznie jest ciężko, ale teraz od 5
wykopany-ziemniak +202

#zakupy #przegryw #carrefour
tylko carefour dowozil zakupy do domu za free :/
Ciekawe czy francuz by płakał, że mu w Żelipapą zamykają Polo Market, i nie będzie miał gdzie kupić kratowego twarogu na pierogi "Twaróg pełnotłusty krajanka 1kg OSM Psia D--a"
a polo market i carrefour to trochę inne kalibry
U mnie normalnie funkcjonuje, włącznie ze stacją paliw
@Shoujiki: Masz odpowiedź. Większość w tym kraju to nie są krezusy więc idą tam gdzie jest taniej.
@Pawel993: z tego co widziałem to chyba zaczęli też dowozić za free
@Shoujiki: stać cię na kupowanie gier zamiast piracenia to i na droższy makaron wysupłasz ( ͡º ͜ʖ͡º)
@Shoujiki: 5 lat mieszkałem w okolicy, gdzie była tylko Biedronka.
Po jakimś czasie zorientowałem się, że jem ciągle to samo. Bo jaki masz wybór w Biedronce? 10 warzyw, z 5 serów, 2 jogurty itd.
Teraz mam blisko Auchana i to jest perełeczka a nie sklep.
Ceny poza paroma wyjątkami takie same jak w Biedzie, a wybór jaki. Samych świeżych ryb jest
To raz, dwa - nie każdy planuje posiłki kilka dni przed i wolałbym mieć wszystko od ręki
@Werdna: no pewnie. Cena to wszystko. Jakość? Jaki % może sobie na to pozwolić? :)