Aktywne Wpisy

splinter96 +150
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

Basti91 +12
Dla dobra zwiazku musialem zrezygnowac z treningow - niestety byly one nie do pogodzenia z naszym stylem zycia i oczekiwaniami #rozowypasek - chciala spedzac wiecej czasu razem.
Dajcie jakiegos plusa na pocieszenia, jezdzilem na zawody w grapplingu, mialem jechac w przyszlym roku na amatorskie mma, mam jakas pustke w zyciu, bardzo brakuje mi ruchu i przyjaciol z maty (╯︵╰,)
Mam ciezary na strychu i psa, bede sie
Dajcie jakiegos plusa na pocieszenia, jezdzilem na zawody w grapplingu, mialem jechac w przyszlym roku na amatorskie mma, mam jakas pustke w zyciu, bardzo brakuje mi ruchu i przyjaciol z maty (╯︵╰,)
Mam ciezary na strychu i psa, bede sie

Witam, mam cholerny problem z internetem z orange.
Zazwyczaj korzystam z hotspota z telefonu do komputera, problem występował od prawie zawsze, na aktualnym i poprzednim telefonie. Jak i również na aktualnym systemie i poprzednim (musiałem zainstalować 2 tygodnie temu Windowsa jeszcze raz po tym jak dysk m.2 mi się zablokował)
Notorycznie, raz częściej, raz rzadziej zmienia się moja lokalizacja na Niemiecy i zaczyna wypluwać wyniki w tym języku. Pomijam fakt, ze korzystanie z map googla jest wtedy bardzo utrudnione. Na telefonie wszystko dziala poprawnie, jedynie z PC jest problem.
Sprawdzilem tez na tej wbudowanej przegladarce Edge bez logowania sie na Email.
Nie mam zadnych VPNow wlaczonych etc.
Jakies pomysly?
@OrangeEkspert
źródło: obraz_2025-09-25_180755781
Pobierzźródło: lok
Pobierzźródło: lok2
PobierzTeraz wrocilo do Polski samoistnie po jakim czasie.
źródło: lok3
PobierzKomentarz usunięty przez autora
zmiana na sztywno i tak nie naprawi mojej lokalizacji, wiec mapy googla nie dziala,czesto sklepy internetowe itp bo mnie automatycznie przerzuca na niemiecka strone po wybraniu wyniku z wyszukiwarki;/
Na komputerze nie mam ani w przegladarce ani w systemowych ustawieniach, podobnie zreszta na telefonie. Ta lokalizacja tak sobie skacze raz z Polskiej na Niemiecka i z powrotem. Czasem blad nie wystepuje przez 2 dni, a czasem tak gowno jedne skacze co 15 minut;/