Aktywne Wpisy
Schwarzfahrer +11
Też was na jesień łapie deprecha?
Listopad, ciemno buro i c-----o, za oknem mgła i zapach zgniłych liści
A w takim Los Angeles mają 25 stopni i heja banana
Zawsze
Listopad, ciemno buro i c-----o, za oknem mgła i zapach zgniłych liści
A w takim Los Angeles mają 25 stopni i heja banana
Zawsze
PedzacaGuma +60
Może niepopularny wpis dziś, ale moim zdaniem:
1. Największymi patriotami są ludzie pracujący i uczciwie płacący podatki w tym kraju
2. Zdrajcami i wyzyskującymi naszą ojczyznę są ludzie którzy omijają płacenie podatków, kombinując i okradając przy okazji Państwo (czyli nas samych) i żyjący z zasiłków. Ci którzy śmiało do pracy mogą pójść, a nie idą bo Państwo wystarczająco daje np. na a-----l.
I
1. Największymi patriotami są ludzie pracujący i uczciwie płacący podatki w tym kraju
2. Zdrajcami i wyzyskującymi naszą ojczyznę są ludzie którzy omijają płacenie podatków, kombinując i okradając przy okazji Państwo (czyli nas samych) i żyjący z zasiłków. Ci którzy śmiało do pracy mogą pójść, a nie idą bo Państwo wystarczająco daje np. na a-----l.
I

Też wasze życie od momentu skończenia studiów to jedna wielka samotność? Ja - brzydki introwertyk autystya, ale studia przynajmniej dawały mi jakąś integracje i kontakt, odsiewały oskarków i gromadziły różnych ludzi, równie dziwnych jak ja. Wystarczyło spytać o notatki, być na siłę wrzuconym do pracy w grupie albo wykazać chęć dorzucenia się do piwka i nawet udawało się jakieś znajomości robić i o dziwo kilka razy spotykać z dziewczynami (max przeciętne ale jednak). Od studiów minęło już tyle lat i do tej pory nie udało mi się nawiązać żadnej znajomości..
- pracę zmieniałem kilka razy i schemat zawsze ten sam, czyli każdy zajęty po uszy robotą. Jak już ludzie nawiązują kontakty to są kontakty okołorodzicielskie, macierzyńskie. Starsi nie integrują się, młodsi jak już to mają swoje studenckie ekipy z roku.
- wszelkie fora, grupki na FB to strata czasu i nie da się przebić przez tłum który chce iść z laską w góry czy inny kompan do biegania
- jakaś próba odnowienia studenckich znajomości po latach to kiepski pomysł bo każdy siedzi w pieluchach, kredytach i ma swoje rodziny a nie będzie latał na browar z tym jednym samotnikiem sprzed lat który nie założył swojej rodziny
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: RamtamtamSi
👉 Z Twoją pomocą możemy działać dalej! Wspomóż projekt
@mirko_anonim: Ale cuckoldy. Jak laska jest zainteresowana wspólną aktywnością, to sama zaproponuje. Sam miałem taki przypadek. xD
W pracy też można jednak nawiązać fajne znajomości, ale to wiadomo. Zależy jak leży. Mój kierownik wiedział, że musiałem zmienić miasto, żeby pracować w obecnej firmie i jak usłyszał, że jestem w szpitalu, to pytał się co przywieźć, co kupić, czy
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Zaakceptował: mkarweta
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Zaakceptował: Dipolarny
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Zaakceptował: Dipolarny